Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chela Castro

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:34:57 07-04-08    Temat postu: Chela Castro


miejsce urodzenia: Santiago del Estero, Argentyna
stan cywilny: wdowa po Raúl Astor (1919-1995)był aktorem, producentem i reżyserem filmowym.

filmografia:
2003: Zdradzona miłość (Amar Otra Vez) jako Antuca Ropolo viuda de Moya
2003: Mujer, casos de la vida real jako Carla
2001: Przyjaciółki i rywalki (Amigas y Rivales) jako Carlota
2000: Ramona jako Perpetua de Echague
1998: ?Qué nos pasa? (gościnnie)
1995: Día que me quieras, El jako Donia Fernanda
1982: Angélica jako Eloisa
1980: No temas al amor
1975: Pobre Clara jako Clara Escobedo
1973: Entre brumas jako Deborah Winters
1972: Me llaman Martina Sola
1971: Muchacha italiana viene a casarse jako Fanny
1969: Puente de amor
1967: Entre sombras
1965: Abismo, El
1948: Angelitos negros jako Isabel
1946: Cásate y verás
1944: Mexicano, El
1944: Nana jako Rosa Mignon


Ostatnio zmieniony przez Lilijka dnia 20:35:12 07-04-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:01:58 07-04-08    Temat postu:

Oglądałam telenowele z nią ale nie potrafię jej jakoś skojarzyć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
drica
Debiutant
Debiutant


Dołączył: 03 Kwi 2008
Posty: 82
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 21:06:54 07-04-08    Temat postu:

Pamiętam seriał przyjaciółki i rywalki ale jej nie kojarzę - trzeba się douczyć
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150445
Przeczytał: 937 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:45:48 07-04-08    Temat postu:

Pamiętam ją z Przyjaciółek i rywalek oraz Zdradzonej miłości
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:43:32 08-04-08    Temat postu:

Jak oglądałam AOV na TVN-ie, to zawsze bałam się jej jako Antuci xDD po prostu przerażała mnie jej postać, nie wiadomo czemu xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24902
Przeczytał: 84 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:59:08 02-03-10    Temat postu:

Antuca & Mateo! Cudowny duet z AOV
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150445
Przeczytał: 937 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:00:13 03-03-10    Temat postu:

świetna była w Zdradzonej miłości
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24902
Przeczytał: 84 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 0:03:36 03-03-10    Temat postu:

Uwielbiałem jej kłótnie z Veronicą
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 339 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:34:36 13-09-13    Temat postu:

wspaniała aktorka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 339 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:08:09 16-04-14    Temat postu:

Smutna wiadomość
Chela Castro zmarla dzisiaj
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150445
Przeczytał: 937 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:36:37 16-04-14    Temat postu:

pamiętam ją z Zdradzonej miłości i Amigas y rivales
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 339 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:46:51 16-04-14    Temat postu:

Ja ją najbardziej kojarze z Przyjaciółek i rywalek.. Wielka szkoda ze zmarła
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin