Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Constanza Gutierrez
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24900
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:37:49 09-03-09    Temat postu:

"Money, money, money"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:47:01 09-03-09    Temat postu:

Ale co jej z tych pieniędzy jak cały czas żyła w tej swojej norze

A to fotki z "LMEEE"





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 9:41:06 30-04-09    Temat postu:

Grała też Evę Rodriguez w pierwszej wersji "PDG", czyli "Las aguas mansas" (1994)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24900
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 11:22:12 30-04-09    Temat postu:

Greg20 napisał:
Ale co jej z tych pieniędzy jak cały czas żyła w tej swojej norze

A to fotki z "LMEEE"







Mi Refu!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:19:37 30-04-09    Temat postu:

Ta ostatnia fotka jest świetna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24900
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:52:12 30-04-09    Temat postu:

Mogliby powtórzyć LMEEE
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:45:34 18-08-09    Temat postu:

Ostatnio grała w "La Marca Del Deseo" (2007) podobną rolę jak w "Tormencie" - znowu jakiejś wiedźmy czy coś w tym stylu

Pełna filmografia:

# "La marca del deseo" (2007) .... Carmenza
# "Hacjenda La tormenta" (2005).... Tatacoa
# "Les gens honnêtes vivent en France" (2005)
# "Kobieta w lustrze" ("La mujer en el espejo"), 2004-2005 .... Refugio
# "Francisco el matemático" (1999) .... Marlen de Ordoñez
# "Para vivir o morir" (1996)
# "Las aguas mansas" (1994)


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 20:46:54 18-08-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:05:46 09-09-09    Temat postu:

La tormenta
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51145
Przeczytał: 357 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:06:36 27-09-13    Temat postu:

jako Tatacoa w LT wymiatala xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin