Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gianella Neyra
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 19:46:34 25-03-07    Temat postu: Gianella Neyra





Gianella Neyra urodzia się 3 maja 1977

Telewizja



#"Nora, La Emprendedora " (2014)
#"Ramirez" ..... Diana Ramírez (2012)
#"Lalola" .... Dolores "Lola" Padilla (2011)
#"Los exitosos Gomes" ... Sol (2010)
#" Pobre millonaria"....... Isabellla del Castillo Landaeta (2008)
# "Mi problema con las mujeres" .... Sol / ... (4 episodes, 2007)
# "El capo" (2007) TV series (unknown episodes)
# "¿Quién es el jefe?" (2005) TV series .... Soledad Carreras
# Sekret Laury("Culpable de este amor" ).... Laura Cazenave de Salazar (1 episode, 2004)
# "Bésame tonto" (2003) TV series .... Julieta Rossini
# "Yago, pasión morena" (2001) TV series .... Morena Gallardo-Sirenio
# Kochankowie("Amantes de Luna Llena") (2000) TV series .... Isabel Rigores (2000)
# Żona potrzebna od zaraz("María Rosa, búscame una esposa") (2000) TV series .... María Rosa Vargas (unknown episodes)
# Słoneczniki dla Lucii("Girasoles para Lucía") (1999) TV series .... Lucía Trevi

# "Torbellino" (1997) TV series .... Eliana
# "Escándalo" (1997) TV series .... Natalia
# "Obsesión" (1996) TV series .... Rita Reynoso/Rita Martin/Mariana
# "Malicia" (1995) TV series


Filmy

# Ella & Él .... Mariana (2015)
# A los 40 ...... Sofía (2014)
# Dragones: destino de fuego (2006) (voice)
# Con Game (2004)
# Polvo enamorado (2003) .... Natalia
# Ciudad de M (2000) .... Sandra
# Imposible amor (2000)
# Coraje (1998) .... Reportera TV 1
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Klaudusieniczka
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3843
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:47:28 25-03-07    Temat postu:

A masz moze jakies fotki? Ja nie wiem o kogo chodzi, bo nie ogladam "Sekretu Laury".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 19:50:17 25-03-07    Temat postu:

Wiesz co, znajdę jutro, bo teraz mi bardzo wolno internet chodzi, tyle stron mam naotwieranych;/ Ale jutro znajdę i wkleję
Powrót do góry
Zobacz profil autora
nadia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 3228
Przeczytał: 40 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:58:47 25-03-07    Temat postu:

kilka fotek tej aktorki:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 20:04:28 25-03-07    Temat postu:

Heh, no i widzisz Klaudusieniczko, Nadia mnie wyręczyła Co nie znaczy że nie wkleję Fajne fotki;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:10:14 25-03-07    Temat postu:

Niestey nie oglądam Sekretów Laury i nie znam jej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Klaudusieniczka
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3843
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:12:17 25-03-07    Temat postu:

Dzieki.Moze i jest fajna, ale z wygladu mi sie nie podoba.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 20:12:53 25-03-07    Temat postu:

No nie jest zbyt urodziwa;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:19:52 25-03-07    Temat postu:

Gianella Neyra a dokładnie Gianella Neyra Magańa urodziłą się 3 maja 1977 roku. Zaczynała od pracy jako modelka i wystepach w reklamówkach. Zdobyła także tytuł "Najpiękniejszej twarzy" w konkursie Miss Teenager Panamerican, tytuł Miss Vina del Maroraz i tytuł trzeciej wicemiss America's Beauty Peagant. Chciała studiować biologię morską, ale w Peru żaden uniwersytet nie oferuje tego kierunku, wiec Gia postanowiła wyjechać. Przed wyjazdem udała siejeszcze na casting do Iguany. I udało się, dostała szansę prowadzenia wybrana do programu Tellemusica, a potem przyszedł czas główną rolę w "Malicii". Grywała także w teatrze, aż w końcu na trzy miesiące wyjechała do Nowego Yorku, by tam w Lee Strasberg Insititut uczyć się aktorstwa. Jak do tej pory zagrałą m.in. w "Słoneczniki dla Lucii", "Żona potrzebna od zaraz" i "Yago, pasion morena". Nakręciła też filmy kinowe "Ciudad de M" i "Imposible Amor".


filmografia

2005: ¿Quién es el jefe? jako Soledad
2004: Sekret Laury (Culpable de este amor) jako Laura Cazenave de Salazar
2004: Con Game
2003: Bésame tonto jako Julieta Rossini
2003: Polvo enamorado jako Natalia
2001-2002: Yago, pasión morena jako Morena Gallardo-Sirenio Chávez de Salaverri-Sirenio Rivas
2000: Nasze Miasto (Ciudad de M) jako Sandra
2000: Żona potrzebna od zaraz (María Rosa, búscame una esposa) jako María Rosa Vargas
2000: Kochankowie (Amantes de Luna Llena) jako Isabel Rigores
1999: Słoneczniki dla Lucii (Girasoles para Lucía) jako Lucía Trevi
1997: Escándalo jako Natalia
1996: Obsesión jako Rita Reynoso / Rita Martin / Mariana
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:47:46 25-03-07    Temat postu:

oglądałam ja Żona potrzebna od zaraz i Słoneczniki dla Lucii

parę fotek:






Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:17:27 25-03-07    Temat postu:

Jest nawet łądna, na niektóych fokach przypomina mi Gaby Espino
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 16:45:27 26-03-07    Temat postu:

Jest świetną aktorką, choć tak naprawdę znam ją tylko z telci "Sekret Laury".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:52:12 26-03-07    Temat postu:

jest bardzo ładna i wydaje sie sympatyczna ale nie wiem jaka jest aktorka bo nie ogladam Sekretu Laury
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
King kong
King kong


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 17:55:12 26-03-07    Temat postu:

Ja teraz nie będę miała mozliwości oglądania Sekretu Laury:( Mogłam to robić przez tydzień, bo byłam chora, ale teraz chodzę do szkoły;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 20:09:56 26-03-07    Temat postu:

oglądałam ja w dwóch telach Żona potrzebna od zaraz oraz Słoneczniki dla Lucii

chciałabym zobaczyć w Yago pasion morena gdzie grała razem z Facu Arana
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin