Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Luz María Zetina
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
EveLynn
Cool
Cool


Dołączył: 04 Mar 2007
Posty: 523
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 14:16:27 07-03-08    Temat postu: Luz María Zetina

Luz María Zetina

miejsce urodzenia: Meksyk
data urodzenia: 1975

Filmografia


#"Por siempre mi amor" .... Eugenia ( 2013)
# Paradas continuas (2009) .... Luisa
# "Sexo y otros secretos" .... Maggie (26 episodes, 2007-2008)
# "Mujeres" .... Maggie (1 episode, 2005)
# "Viva la mañana" (2005) TV series .... Host (unknown episodes)
# Dame tu cuerpo (2003) .... Jackie
# "Diseñador ambos sexos" .... Carolina Carrera / ... (4 episodes, 2001)
# "Locura de amor" (2000) TV series .... Lorena (unknown episodes)
# "Tres mujeres" (1999) TV series .... Paloma (unknown episodes)
# "Rosalinda" .... Luz María (1 episode, 1999)
# "Cuento de Navidad" (1999) TV mini-series
# "Ángela" (1998) TV series .... Diana Gallardo Santillana (unknown episodes)










Ostatnio zmieniony przez EveLynn dnia 14:25:38 07-03-08, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:17:01 07-03-08    Temat postu:

nie znam jej..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ewelinkaa
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 991
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 14:39:43 07-03-08    Temat postu:

Ja tez nie znam..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:01:04 07-03-08    Temat postu:

Była miss meksyku w 1994 roku Pokonała między innymi Yadhi
Ta druga zajeła drugie miejsce,
Luz wygrała,

jest dosc ładna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 19:26:25 07-03-08    Temat postu:

hmmm nie kojarzę jej nawet...
uu fajna ciekawostka, pokonała Yadhi, ale Yadhi ładniejsza, nie wiem jak było wtedy..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:35:28 07-03-08    Temat postu:

Hm, teraz Yadhira rzeczywiście jest piękniejsza od Luz Marii, ale dawniej Carrillo nie była taka ładna jak obecnie, więc możliwe, że Zetina ją pokonała.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:05:07 07-03-08    Temat postu:

Kiedys była ładniejsza była bardzo młoda więc normalne że sie zmieniła, Czy była ładniejsza od Yadhi

Kwestia gustu, ale generalnie Luz Maria była wtedy ładniejsza od
Yadhiry według mnie, Yadhi była taka troche wtedy pyzata po buzi.



W tym samym konkursie brały też udział inne aktorki,

Vanessa Guzman , Veronica Jaspeado, Luz Elena González

Tu jest filmik z tego konkursu, także sobie mozna porównac

http://www.youtube.com/watch?v=yYzFDmA_aVM







Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:50:43 08-03-08    Temat postu:

nom ładna
dawno to już było 14 lat temu..hehe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:18:26 08-03-08    Temat postu:

Oglądałam Rosalinde ale nie kojarze jakos jej ..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:04:40 08-04-09    Temat postu:

fotki





Luz María Zetina interpreta el papel de ‘Maggie’ en ‘S.O.S’
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Maitexoxo
King kong
King kong


Dołączył: 11 Sty 2010
Posty: 2036
Przeczytał: 11 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:03:35 03-07-12    Temat postu:

Estilo DF magazyn - lipiec 2012


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150715
Przeczytał: 832 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:44:29 06-09-13    Temat postu:

w Por siempre mi amor zagra pierwszą żonę prota



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150715
Przeczytał: 832 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:34:46 12-09-13    Temat postu:

Por siempre mi amor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150715
Przeczytał: 832 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:00:51 14-09-13    Temat postu:

na planie Por siempre mi amor


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150715
Przeczytał: 832 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:58:32 04-10-13    Temat postu:

Por Siempre mi amor
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin