Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Maria Cristina Galvez

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 12:13:46 03-04-09    Temat postu: Maria Cristina Galvez

Aktorka znana z roli Remedios Camacho w "La Tormencie"

Filmografia:

# "Los Protegidos" (2008) .... Araceli Mercado
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Remedios de Camacho
# "Mesa para tres" (2004)
# "Mi pequeña mamá" (2002) .... Merlina
# "Amantes del desierto" (2001) .... Bertha de Fonseca
# "Sueños y espejos" (1994)
# "Confesión a Laura" (1990) .... Josefina
# "A mí qué me importa que explote Miami" (1976)





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 21 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:27:43 06-04-09    Temat postu:

Remedios

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kakashi
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 19464
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Aguilehouse
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 15:03:14 06-04-09    Temat postu:

Jako Remedios była genialna!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150444
Przeczytał: 938 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:26:11 20-12-09    Temat postu:

Mesa para tres
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51145
Przeczytał: 357 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:13:00 27-09-13    Temat postu:

w LT była na poczatku wkurzajaca potem ją polubiłam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin