Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Magdalena Łaska

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monserrat
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Sie 2009
Posty: 6517
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:31:43 11-07-11    Temat postu: Magdalena Łaska

Magdalena Łaska- ur. 16.11.1987, Warszawa



Filmografia
2008-2009: BrzydUla- Pati
2010: Hotel 52- Magda
2010-2011: Na dobre i na złe- Ola Marzec
2010: Trzy uściski dłoni- Kama
2011: Jak się pozbyć cellulitu- Młoda mniszka
2011: Wiadomości z drugiej ręki- Agata Rusek
2012: Komisarz Alex- Anna Lenart


Ostatnio zmieniony przez Monserrat dnia 10:14:07 29-09-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153178
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:14:10 23-08-11    Temat postu:

Na konferencji promującej jesienną ramówkę TVP



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153178
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:53:42 25-08-11    Temat postu:

Wiadomości z drugiej ręki



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monserrat
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Sie 2009
Posty: 6517
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:15:45 29-09-12    Temat postu:

Komisarz Alex





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153178
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:55:03 01-11-12    Temat postu:

Wszystko przed nami

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153178
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:51:32 16-07-14    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aisha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 14067
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żory
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:31:55 19-07-14    Temat postu:

Fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin