Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Emma Roberts
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki zagraniczni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:08:27 20-04-12    Temat postu:

Ładna Jest , a Ona przypadkiem nie grała w najnoszej częsci Krzyku ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:01:34 20-04-12    Temat postu:

natalia** napisał:
Ładna Jest , a Ona przypadkiem nie grała w najnoszej częsci Krzyku ?


tak grała tam

do jej filmografii należaloby dopisać

2011 Sztuka dorastania (Art of getting by) jako Sally
2011: Krzyk 4 jako Jill
2010: It's Kind of a Funny Story jako Noelle
2010: Jonas LA (gościnnie) jako ona sama
2010: Memoirs of a Teenage Amnesiac, reż. Hans Canosa jako Alice Leeds
2010: 4.3.2.1 jako Joanne
2010: Walentynki (Valentine's Day) jako Grace
2010: Twelve jako Molly

Emma Roberts: 'Scream 4' Premiere Beauty in Burberry







Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 18:02:36 20-04-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:10:00 21-04-12    Temat postu:

No własnie wiem ze grala w tym filmie bo byłam w kinie hehe
ale to 2 film w jakim Ja widziałam
jest ładna ale zbyt ladnych nóg to nie ma
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 5:55:24 21-04-12    Temat postu:



La joven Emma Roberts con un traje de chaqueta y pantalón negro con camiseta básica blanca en el preestreno de la cinta 'Jesus Henry Christ'.
April 18, 2012






Emma i jej ciotka Julia Roberts


Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 6:09:14 21-04-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:47:11 21-04-12    Temat postu:

Jest bardzo podobna do ciotki jak bym nie wiedziała ze to Jej bratanica bym pomyslała ze to jej matka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:24:19 01-05-12    Temat postu:




dziś o 14.25 na kanale Polsat Film można będzie obejrzeć film Akwamaryna (komedia romantyczna z 2006) z Emmą Roberts (powtórka 3 maja w czwartek o 13.00)
[link widoczny dla zalogowanych]






Joanna JoJo Levesque, Sara Paxton and Emma Roberts



Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 15:50:54 01-05-12, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:17:47 08-05-12    Temat postu:

MET Gala New York 2012

Emma Roberts in Escada




Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 13:05:17 08-05-12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:42:11 23-05-12    Temat postu:

Emma Roberts attends the launch of Salvatore Ferragamo's Signorina fragrance at Palazzo Chupi on March 20, 2012 in New York City.





Emma Roberts , Luciano Bertinelli

Kate Mara , Emma Roberts


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:59:44 06-07-12    Temat postu:

Emma Roberts y Hayden Panettiere estuvieron en el lanzamiento de la campaña con fines benéficos Neutrogena Wave for Change, una iniciativa que aportará fondos a causas caritativas para la educación




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:53:40 28-10-12    Temat postu:



Sobrina de Julia Roberts se viste de ‘Pretty Woman´ en Halloween


Las miradas sobre Emma eran inevitables al presentarse así a una fiesta de Halloween
Emma fue acompañada por su novio Evan Peters, protagonista de ‘American Horror Story’, quien fue vestido de agricultor con una camisa a cuadros, jeans y sombrero de paja.



La actriz asemejó el vestuario de ' Vivian Ward'.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:01:39 28-10-12    Temat postu:

Jest bardzo podobna do ciotki

fotki :


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:56:55 20-11-12    Temat postu:

The Vogue Eyewear and CFDA Unveiling of The Emma Sunglass with Nanette Lepore and Emma Roberts




Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:06:53 20-11-12    Temat postu:

fotki :


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152136
Przeczytał: 636 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:09:27 21-11-12    Temat postu:

widziałam ją w Nancy Drew i tajemnice Hollywood i Wild Child. Zbuntowana księżniczka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70158
Przeczytał: 490 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:27:05 21-11-12    Temat postu:

Ja Ją widziałam tylko w krzyku
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki zagraniczni Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Następny
Strona 2 z 17

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin