Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Flunk

 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Erika_Buenfil
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 15 Lip 2006
Posty: 4534
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:50:06 04-02-12    Temat postu: Flunk

Flunk – zespół pochodzący z Oslo w Norwegii. Muzyka zespołu to elektroniczne brzmienia oscylujące pomiędzy trip hopem, electronica, alternative, indie, downtempo.


Aktualny skład zespołu;
Anja Oyen Vister (wokal)
Erik Ruud (perkusja)
Jo Bakke (gitara)
Ulf Nygaard (producent, wokal)

Dyskografia:
For Sleepyheads Only (2002)
Treat Me Like You Do – For Sleepyheads Only Remixed (2003)
Morning Star (2004)
All Day and All of the Night Remixes (2005)
Play America (2005)
Personal Stereo (2007)
This Is What You Get (2009)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Telenowele Strona Główna -> Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin