Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alicja Majewska

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49878
Przeczytał: 248 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:42:15 05-07-13    Temat postu: Alicja Majewska

Alicja Majewska (ur. 30 maja 1948 w Olbierzowicach) – polska piosenkarka estradowa.





Dyskografia

1976 Bywają takie dni
1987 Piosenki Korcza i Młynarskiego
1989 For New Love
1991 Kolędy w teatrze STU - wspólnie z Haliną Frąckowiak i Andrzejem Zauchą
1994 Jeszcze się tam żagiel bieli - The best of
1997 Świat w kolorze nadziei
1999 Być kobietą - Złota kolekcja
2005 Odkryjemy miłość nieznaną
2006 Majewska - Korcz - Live gościnnie Z. Wodecki, R. Rynkowski, G. Markowski oraz Strzyżowski Chór Kameralny p.d. Grzegorza Oliwy
2006 Idzie kolęda, polska kolęda - Alicja Majewska, Włodzimierz Korcz oraz Strzyżowski Chór Kameralny p.d. Grzegorza Oliwy
2010 Golgota Polska. Artyści polscy Janowi Pawłowi II w hołdzie - z różnymi wykonawcami
2011 Pieśni sakralne - Alicja Majewska, z muzyką Włodzimierza Korcza
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146716
Przeczytał: 744 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:07:10 26-07-14    Temat postu:

świetna piosenkarka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aisha
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 14067
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Żory
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:33:42 03-08-14    Temat postu:

Fotka :

Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49878
Przeczytał: 248 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:36:13 29-08-17    Temat postu:

no uwielbiam jej piosenke Odkryjemy miłosc nieznaną
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146716
Przeczytał: 744 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:13:54 05-09-17    Temat postu:

Odkryjemy miłość nieznaną
https://www.youtube.com/watch?v=rJuaDwfT-4w


Być kobietą
https://www.youtube.com/watch?v=k_LEdZYKTxE
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49878
Przeczytał: 248 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:56:44 10-10-17    Temat postu:

Jeszcze się tam żagiel bieli

-> https://www.youtube.com/watch?v=9un0ZU8HZO8
Powrót do góry
Zobacz profil autora
miszak81
Debiutant
Debiutant


Dołączył: 14 Cze 2016
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:15:29 25-10-17    Temat postu:

ZampiVanez napisał:
no uwielbiam jej piosenke Odkryjemy miłosc nieznaną


Ja też
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin