Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chiquis Rivera

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 339 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:40:37 11-02-18    Temat postu: Chiquis Rivera

Córka zmarłej Jenni Rivera robi kariere nie przepadam za nią ale piosenki ma fajne

Janney Marin Rivera (n. Los Ángeles, California, Estados Unidos; 26 de junio de 1985)




Discografía

2015: Ahora
2017 Entre Botellas'

Sencillos :

Paloma Blanca (2014)
Esa No Soy Yo (2014)
Esa No Soy Yo (Pop) [2014]
I'm Not That Girl (2014)
La Malquerida (2014)
Completamente (2015)
Amor Eterno (2015)
Ahora (2015)
Aprovechame (2015)
Feliz de la Vida (2015)
CPR (2015)
Paloma Negra (2015)
Paper Bullets (2015)
Sueñalo (2015)
La Necia (2016)
Horas extras (2017)
Vas A Volver (2017)


Vas a Volver

https://www.youtube.com/watch?v=xBLgT3BA9a8
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150445
Przeczytał: 937 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:58:17 11-02-18    Temat postu:

nie znam jej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 339 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:28:30 11-02-18    Temat postu:

ona jest córka Jenni Rivera swietej pamieci no i siostrzenicą Lupillo Rivery ona mało jest znana ale zaczela sie lansowac glos ma fajny ale wydaje sie dwulicową osoba
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin