Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

James Taylor

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51273
Przeczytał: 272 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:00:26 23-02-14    Temat postu: James Taylor

James Vernon Taylor (ur. 12 marca 1948 w Bostonie) – amerykański piosenkarz, gitarzysta, kompozytor i autor tekstów piosenek, wykonawca muzyki country, folk, pop i rock. Odznaczony Narodowym Medalem Sztuki.



Dyskografia:

1968 James Taylor
1970 Sweet Baby James
1971 Mud Slide Slim and the Blue Horizon
1972 One Man Dog
1974 Walking Man
1975 Gorilla
1976 In the Pocket
1977 JT
1979 Flag
1981 Dad Loves His Work
1985 That's Why I'm Here
1988 Never Die Young
1991 New Moon Shine
Live in Rio
1993 Live
1997 Hourglass
1998 Live at the Beacon Theatre
2002 Listen with James
October Road
2007 One Man Band



Fire and Rain

http://www.youtube.com/watch?v=cwugjyeSKx4
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin