Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

John Mayer

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:08:31 03-08-08    Temat postu: John Mayer

John Clayton Mayer (ur. 16 października 1977 w Bridgeport, Connecticut) – amerykański wokalista i gitarzysta rockowy. Karierę muzyczną rozpoczął w 1996 r. Jest założycielem formacji John Mayer Trio.

Obecnie spotyka się z aktorką Jennifer Aniston .

Dyskografia
Inside Wants Out (1999)
Room For Squares (2000)
Any Given Thursday (2003)
Heavier Things (2003)
Try! John Mayer Trio live in concert (2005, ze swoim zespołem John Mayer Trio)
Continuum (2006)

No Such Thing" (2002)
"Your Body Is a Wonderland" (2002)
"Why Georgia" (2003)
"Bigger Than My Body" (2004)
"Clarity" (2004)
"Daughters" (2004)
"Who Did You Think I Was" (2005)
"Waiting on the World to Change" (2006)
"Belief" (2006)
"Gravity" (2006)
"Dreaming With a Broken Heart" (2007)
"Say" (2007)





John Mayer - Say What You Need To Say

http://www.youtube.com/watch?v=YZ0z86LmXBM
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 69450
Przeczytał: 484 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:37:18 27-01-14    Temat postu:

Nowa piosenka Johna i jego dziewczyny Katy



http://www.youtube.com/watch?v=nSRCpertZn8
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:11:21 27-01-14    Temat postu:


Katy Perry and her boyfriend John Mayer get together for a photograph while attending the Sony Music Entertainment Reception following the 2014 Grammy Awards on Sunday (January 26) in Los Angeles.


Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 69450
Przeczytał: 484 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 1:08:34 28-01-14    Temat postu:

Fajne fotki , sliczna tworzy parę z Katy
i widać ze sie kochają , zycze im dużo szczęścia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:52:26 28-01-14    Temat postu:

natalia** napisał:
sliczna tworzy parę z Katy


to prawda









John Mayer + Katy Perry’s ‘Who You Love’ Video: Where True Love Meets ‘Bound 2′-Style Bull-Riding






Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 69450
Przeczytał: 484 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 2:14:52 29-01-14    Temat postu:

Świetne animacje z teledysku a piosenka bardzo fajna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:06:48 05-03-14    Temat postu:



John Mayer rzucił Katy Perry Przez E-maila!



Katy Perry zostrała właśnie porzucona przez Johna Mayera, z którym spotykała się przez ostatnie miesiące. . Zerwał z nią przez email" zdradza jeden ze znajomych pary i dodaje: "Katy była na raz wściekła i zdołowana".

Nie ma co się dziwić. Zerwać z dziewczyną przez email to nowa jakość dna nawet dla takiego łamacza kobiecych serc jak John Meyer.
[link widoczny dla zalogowanych]

Zagraniczne media donoszą , że piosenkarz już znalazł nową miłość.

Jak podaje HollywoodLife, Mayer był widziany na imprezie przed Oscarami w Sunset Tower Hotel i nie był tam sam. Towarzyszyła mu tajemnicza brunetka.

John podobno nadal chce się bawić, a z Katy przestało mu się układać, bo ta nalegała na małżeństwo.
kozaczek.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 69450
Przeczytał: 484 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:49:05 05-03-14    Temat postu:

Co ??? jestem naprawdę w szoku słyszałam ze sie rozstali ale żeby w taki sposób
bardzo źle o Nim śledczy , szkoda Mi Katty nie ma szczęścia w miłości
a sądziłam ze sie kochaja przecież nagrali wspólnie piosenkę itp .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin