Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Karina

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51535
Przeczytał: 225 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:23:46 10-08-13    Temat postu: Karina

Prawdziwe nazwisko : Karina Jésica Tejeda
Urodzona : 30 Styczeń 1986 Florida





Dyskografia

2004 Miénteme
2005 Mi Sueño
2006 Cosas Del Amor
2008 Regalo De Dios
2009 Sin Vergüenza
2010 Grandes Éxitos
2010 Con La Misma Moneda
2012 Tiempo De Cambio



Fuera :

http://www.youtube.com/watch?v=oO3PurDhHSA
Powrót do góry
Zobacz profil autora
con ritmo latino
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 26 Cze 2013
Posty: 130
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Pułtusk (woj.mazowieckie)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:20:35 19-09-13    Temat postu:

Znam tylko wyżej wspomnianą piosenkę,ale obsesyjnie za mną chodzi Wiesz może gdzie mogę pobrać inne jej utwory ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51535
Przeczytał: 225 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:33:25 25-09-13    Temat postu:

Pobierz z youtube Jesli nie wiesz jak no to wejdz w youtube skopiuj linka wrzuć tutaj [link widoczny dla zalogowanych] i sobie skonwertujesz na MP3
Powrót do góry
Zobacz profil autora
con ritmo latino
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 26 Cze 2013
Posty: 130
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Pułtusk (woj.mazowieckie)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:46:31 05-10-13    Temat postu:

Dzięki wielkie !
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51535
Przeczytał: 225 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:16:17 05-10-13    Temat postu:

A nie ma za co
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin