Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Palito Ortega

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 338 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:29:18 05-07-13    Temat postu: Palito Ortega




Urodzony : 8 marca 1942 w Lules, Tucuman, Argentyna



Dyskografia :

Palito Ortega (Rca Victor 1962)
Palito siempre primero (Rca Victor 1963)
Palito (Rca Victor 1964)
Serie consagración (Rca Victor 1964)
Internacional (Rca Victor 1965)
Canta boleros en río (Rca Victor 1965)
Fiebre de primavera (Rca Victor 1965)
En beverly hilton (Rca Victor 1966)
Mi primera novia (Rca Victor 1966)
En nashville (Rca Victor 196)
Lo mejor de palito ortega (Rca Victor 1967)
Quiere casarce conmigo? (Rca Victor 1967)
Un muchacho como yo (Rca Victor 1967)
El magnetismo de palito ortega (Rca Victor 1967)
Impacto (Rca Victor 1967)
El ángel de palito ortega (Rca Victor 1968)
El creador (Rca Victor 1968)
Viva la vida (Rca Victor 1969)
Muchacho de oro (Rca Victor 1969)
Palito como nunca (Rca Victor 1970)
Palito número 21 (Rca Victor 1970)
Ramón Ortega "Palito" (Rca Victor 1971)
El fenómeno (Rca Victor 1971)
La sonrrisa de mamá (Rca Victor 1972 - Banda sonora)
El auténtico (Rca Victor 1972)
Felicidades (Rca Victor 1972)
Yo tengo fe (Rca Victor 1973)
Un canto a la vida (Rca Victor 1974)
Canciones románticas (Rca Victor 1975)
Por siempre palito (Rca Victor 1976)
15 años de éxito (Rca Victor 1977)
15 años de éxito Vol. 2 (Rca Victor 1977)
Me gusta ser como soy (Rca Victor 1978)
Autoretrato (Chango 1979)
Creo en Dios (Chango 1980)
Ese hombre agradecido (Chango 1981)
Afectos (Chango 1983)
Cuando sueña una canción (Chango 1984)
Ayer, hoy y siempre (Rca Victor 1986)
De fiesta (CBS 1989)
Yo soy latinoamericano (CBS 1986)
El sodero de mi vida (BMG/Ariola 2001 - Banda sonora)
Los roldan (Universal 2004)
Pasado y presente (Universal 2004)
Hoy (Universal 2006)
Prende y apaga la luz (EMI/Odeon 2010 - Sencillo)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Piosenkarze i piosenkarki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin