Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Felipe i Duvan
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Wdowa w bieli
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:46:52 17-08-07    Temat postu:

siwetny aktor, fajnie zroznicował dwoch braci
Powrót do góry
Zobacz profil autora
NeSska*
Generał
Generał


Dołączył: 18 Cze 2006
Posty: 7631
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

PostWysłany: 23:38:29 17-08-07    Temat postu:

a on nie grał czasem jeszcze w "Amor real" i widziałam chyba go gdy oglądałam kiedyś urywek
"Corazon Partido"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:31:44 18-08-07    Temat postu:

też mi się tak wydaję że grał w Amor real
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dulce
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 11558
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Rebeldowni :P

PostWysłany: 8:09:40 18-08-07    Temat postu:

on jest słodziutki te jego oczka są śliczne już świetnie gra a co będzie jak podrośnie może drugi gato
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Martyna_kno
Idol
Idol


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 1118
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Karlino

PostWysłany: 10:17:20 18-08-07    Temat postu:

Heh Ashley zgadzam się w 100% :] Chociaż dla mnie Gatusia nikt nie przebije ale ten mały jest naprawdę słodki i do tego utalentowany(ciężko grać 2 role równocześnie)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dulce
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 11558
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Rebeldowni :P

PostWysłany: 10:20:14 18-08-07    Temat postu:

no przecież to był joke z gato no ale kto wie gato też był słodkim dzieckiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:26:43 18-08-07    Temat postu:

wg mnie bedzie ładniejszy od Gato
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Iwi.
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 08 Lut 2007
Posty: 13088
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:00:13 18-08-07    Temat postu:

Jest słodziutki,ale Martynka ma rację,że Gatita nikt nie przebije
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:37:02 19-08-07    Temat postu:

martuuusia napisał:
też mi się tak wydaję że grał w Amor real


On w "Prawdziwej miłości" grał chyba Manuelita - syna Matilde i Manuela.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paulineczka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 11440
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Columbia :D

PostWysłany: 19:27:04 19-08-07    Temat postu:

Oni są najlepsi w całej telenoweli. Dostarczją jej dużo humoru, bez nich ta telcia byłaby zbyt ponura i nawet nudna. Aktor ich grający, jest bardzo utalentowany i jeszcze taki słodki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:37:08 19-08-07    Temat postu:

no jak dla mnei, to ta tela mogła by być taka dla dzieci, bo bardzo miło sie ich oglada
Powrót do góry
Zobacz profil autora
RoSsIoO
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 872
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Bytom ;DD
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:19:13 19-08-07    Temat postu:

Filmografia:
"Viuda de Blanco, La" (2006) TV Series (filming) .... Felipe/Duván Blanco
"Corazon Partido" (2005) TV Series .... Piquín
"Amarte así" (2005) TV Series .... Frijolito
Voces inocentes (2004) .... Ricardito
"Mujer, casos de la vida real"
- Silencio (2004) TV Episode
- Fuga en cobardia mayor (2003) TV Episode
- Perdonando el tiempo (2003) TV Episode
- Agonia (2002) TV Episode
"Amor real" (2003) TV Series .... Manuel Hilario

































Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mateusz
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 27 Gru 2006
Posty: 22848
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: 9:39:08 20-08-07    Temat postu:

Świetne minki robi ten mały na tych zdjęciach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lizzie
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 31 Lip 2007
Posty: 25634
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:43:13 20-08-07    Temat postu:

Super są te zdjęcia, on jest przecudowny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:25:09 20-08-07    Temat postu:

bliźniacy są słodcy i bardzo śmieszni
brava dla chłopczyka ktora odtwzarza aż dwie rolę

chłopczyk na dodatek jest po prostu śliczny
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Wdowa w bieli Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin