Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Abril Onyl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:49:53 04-11-13    Temat postu: Abril Onyl

Odtwórczyni roli Irene w Nieposkromionej miłości.

#"Como dice el dicho" .... María / Jaqui (joven) / Ayari / Gaby (2011-2016)
#Por Siempre Joan Sebastian " ... Amanda Figueroa Joven (2016)
#"A que no me dejas " .... Olga (2015)
#"Quiero amarte" .... Hortencia / ... (8 episodes, 2013)
#"Mentir para vivir" (1 episode, 2013)
# Nieposkromiona miłość ("Amor bravío") .... Irene (4 episodes, 2012)
#"Miłość i przeznaczenie ("La fuerza del destino" )(2 episodes, 2011)
#"En nombre del amor" (1 episode, 2008)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:49:23 11-11-13    Temat postu:

Jeśli ktoś znajdzie jej datę urodzenia to niech wstawi, ok ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
syla6667
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 16 Paź 2009
Posty: 30016
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:40:09 11-11-13    Temat postu:

teraz gra w Quiero amarte
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:44:49 11-11-13    Temat postu:

Nie oglądam tego, to nie wiedziałam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:50:21 11-11-13    Temat postu:

Filmografia:

Quiero amarte 2013 - Hortensia
Como dice el dicho 2011-2013 - Ayari / Daniela
Mentir para vivir 2013
Amor bravío 2012 - Irene
La Fuerza Del Destino 2011
En nombre del amor 2008
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:15:55 24-11-13    Temat postu:

Z AB




Ostatnio zmieniony przez Roberta Monterrubio dnia 18:17:12 24-11-13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 69373
Przeczytał: 478 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:33:53 24-11-13    Temat postu:

Szkoda ze w necie jest mało jej fotek , fajnie gra w Amor Bravio
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta Monterrubio
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 17 Paź 2013
Posty: 852
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Latinowood ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:14:35 25-11-13    Temat postu:

No, niby taka postać mniej ważna, ale fajna Dobra z niej przyjaciółka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150500
Przeczytał: 913 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 1:25:35 08-02-14    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150500
Przeczytał: 913 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:14:02 08-10-16    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin