Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alicia Jaziz

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hombree
Idol
Idol


Dołączył: 02 Sie 2017
Posty: 947
Przeczytał: 181 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 9:34:23 26-07-19    Temat postu: Alicia Jaziz

Alicia Jaziz Zapién

Data urodzenia: 23 octobre 1996, Meksyk



Filmografia:

2007 : Dopóki starczy życia/Mientras haya vida : Emiliana Montero
2008 : Vantage Point : Anna
2009 : Black Sheep
2010 : Bienes raíces
2010 : Fierce Angel
2010 : On Childhood: Roxana
2010 : Cada quien su santo
2010 : Kapadocja/Capadocia : Valeria Molina Niña
2011 : Emperatriz : Elisa Mendoza jeune
2012 : Historias Delirantes : Natalia
2012 : Amor Cautivo : Joven Alejandra Santacruz
2014 : Amor Sin Reserva : Ximena
2014 : Gloria de Christian Keller : Karla
2016 : Un Día Cualquiera : Nuria
2016 : Vuelve temprano : Fanny
2016 : El Chema : Elvira Mendivil Joven
2017 : Nieposkromiona/Ingobernable : María Nava Urquiza
2017 : Noches con Platanito
2017 : Habia una vez
2017-2018 : Caer en tentación
2017-2018 : Señora Acero : Carmen 'Carmencita' Plasencia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hombree
Idol
Idol


Dołączył: 02 Sie 2017
Posty: 947
Przeczytał: 181 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 9:36:18 26-07-19    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49874
Przeczytał: 250 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:59:57 26-07-19    Temat postu:

nie kojarze jej za bardzo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin