Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alicia Plaza
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:30:46 03-11-08    Temat postu: Alicia Plaza

urodzona 30 kwietnia 1957

Niedługo zobaczymy ją w Pecado ajenos

# Meandry miłości("Pecados ajenos") .... Mónica (1 episode, 2007)

# Osaczona ("Acorralada") .... Bruna (2 episodes, 2007)
# "Mi vida eres tu (La voz del amor)" .... Adela (2 episodes, 2006)
# Atenea y Afrodita (2005) .... Madre
# "Negra consentida" (2004) TV series .... Herminia Meaño de Nascimento (unknown episodes)
# "Trapos íntimos" (2002) TV series .... Beba Solís
# "La soberana" (2001) TV series .... Rosa Ozores
# "Hay amores que matan" (2000) TV series .... Mónica de Montenegro
# 100 años de perdón (1998) .... Rita
# Królowa serc("Reina de corazones") (1998) TV series
# "Los amores de Anita Peña" (1996) TV series
# Iluzje miłości ("Ilusiones") (1995) TV series (uncredited) .... (1995)
# "Alejandra" (1994) TV series .... Morella (unknown episodes)
# "Por estas calles" (1992) TV series
# "Pobre diabla" (1990) TV series .... Bárbara
# El atentado (1985)
# La graduación de un delincuente (1985)
# Adiós Miami (1984)
# "Bienvenida Esperanza" (1983) TV series .... Meliza Acuña (1983)
# La casa de agua (1983)
# "Jugando a vivir" (1982) TV series .... Eloisa Peña
# "Qué pasó con Jacqueline?" (1982) TV series
# "Rosangela" (1979) TV series .... Rosita



Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 18:07:30 21-12-11, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:25:15 03-11-08    Temat postu:

Kogo ona gra w PA?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:49:16 03-11-08    Temat postu:

Lilibeth napisał:
Kogo ona gra w PA?


najlepszą przyjaciółkę głównej bohaterki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:38:35 03-11-08    Temat postu:

Dzięki za odpowiedzi, ciekawa jestem jej roli
Jej pełne imię i nazwisko brzmi Alicia Maria Plaza Tariffi.Urodziła się 30 kwietnia 1960.

Filmografia:
2007: Meandry Miłości (Pecados ajenos) jako Mónica Rojas
2007: Acorralada jako Bruna Pérez
2002: Trapos íntimos jako Beba Solís
2001: Soberana, La jako Rosa Ozores
2000: Hay amores que matan jako Mónica de Montenegro
1998: 100 años de perdón jako Rita
1998: Królowa serc (Reina de corazones)
1994: Alejandra jako Morella
1992: Por estas calles
1983: Casa de agua, La
1982: Qué pasó con Jacqueline?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:00:56 24-11-08    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:31:08 24-11-08    Temat postu:

calkiem poczciwą rolke ma w PA
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:55:05 04-02-09    Temat postu:

PA

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24811
Przeczytał: 151 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 1:05:33 05-02-09    Temat postu:

Trochę stara jak na przyjaciółkę Natalii, ale fajną ma rolę w PA
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:57:01 05-02-09    Temat postu:

W "Acorralada" zagrała czarny charakter
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ambrossia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 05 Paź 2007
Posty: 6788
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: inąd.
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:55:21 05-02-09    Temat postu:

Lubię jej postać w PA
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:14:40 05-02-09    Temat postu:

Greg20 napisał:
W "Acorralada" zagrała czarny charakter


ciekawa jestem jak wyszła jej ta rola
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146761
Przeczytał: 771 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:34:03 27-02-09    Temat postu:

Acorralada



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24811
Przeczytał: 151 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 1:39:16 28-02-09    Temat postu:

Okropnie staro wyszła na tych fotkach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kakashi
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 19464
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Aguilehouse
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 1:48:58 28-02-09    Temat postu:

Była zrobiona na starą .
Uwielbiam ją w PA!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24811
Przeczytał: 151 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 1:50:37 28-02-09    Temat postu:

No właśnie, jeszcze te ciuchy Ale w PA jest świetna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin