Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alina Lozano

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 338 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:04:12 10-03-14    Temat postu: Alina Lozano





Filmografia :

Crónicas de un sueño (2013)
Reto de mujer (telenovela) (2012) ... Esther
Pobres Rico (2012) ... Elena Tellez
Los Canarios (serie de televisión) (2011) ... Ana
A corazón abierto (2011) ... Madre de Enfermera
Las detectivas y el Víctor (2009) ... Jefe Magnolia Penagos
El último matrimonio feliz (2008) ... Esther Pimiento
Tiempo Final (2008) ... Cantinera
Vuelo 1503 (2005) ... Mireya Gonzales
Luna, la heredera (2004) ... Beatriz
Tres Hombres Tres Mujeres (2003) ... Aparición
Pedro el Escamoso (2001-2003) ... Nidia Pacheco
A donde va Soledad (2000) ... Samantha
Corazón Prohibido (1998) ... Aparición
Dios se lo Pague (1998) ... Aparición
El Hijo de Nadia (1994) ... Nadia Chona
De pies a Cabeza (1993) ... Aparición
Si Mañana estoy viva (1992) ... Bertha
Romeo y Buseta (1991) ... Perla


Ostatnio zmieniony przez ZampiVanez dnia 18:07:06 10-03-14, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin