Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ana Ofelia Murguía

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:30:23 27-08-08    Temat postu: Ana Ofelia Murguía


miejsce urodzenia: Meksyk
data urodzenia: 1933-12-08

filmografia:
2012: Quererte asi
2007: Mientras haya vida
2007: Viaje de la nonna, El jako Nonna
2007: Párpados azules jako Lulita
2005: Hijas de su madre: Las Buenrostro
2004: Edén, El
2003-2004: Córka ogrodnika (Hija del jardinero, La) jako Do?a Rigoberta 'Rigo' Rondón
2002: Donica (Maceta, La)
2001: Uroboros jako Portera
2001: Otilia Rauda jako Maid
2001: Pachito Rex - Me voy pero no del todo
2001: Lo que callamos las mujeres (gościnnie)
1999: Ave María jako Ursula
1998: Amor de mi vida, El jako Dońa Lupe (Mamá Lupe)
1997: De noche vienes, Esmeralda jako Doña Beatriz Vallarta
1996: Anzuelo, El jako Doña Rosa
1995: Po śmierci o nas zapomną (Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto) jako Doña Amelia
1995: Morena jako Vecina
1994: Ámbar
1994: Światła nocy (Luces de la noche)
1994: Królowa Nocy (Reina de la noche, La) jako Dona Victoria
1993: Memoria del cine mexicano jako ona sama
1991: Samotna walka (One Man's War) jako Dona Teresa
1991: Jinete de la divina providencia, El
1989: Intimidad
1984: Corazón de la noche, El jako Szofer
1984: Diuna (Dune) jako Pokojówka pałacowa (niewymieniony w czołówce)
1979: María de mi corazón jako Doktor Murguia
1978: Jutro (Naufragio) jako Amparito
1978: Pedro Páramo jako Damiana Cisneros
1977: Viuda negra, La
1973: Profeta Mimi, El jako Prostytutka Catalina
1968: Pax?

pomyslec, ze ta starsza pani w latach 70 grała prostytutkę


Ostatnio zmieniony przez Lilijka dnia 21:31:06 27-08-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nevisse
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 10719
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tormenta ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:40:22 27-08-08    Temat postu:

Chyba jej z niczego nie kojarzę
Oj, oj w bardzo wielu telach grała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Erunámo
Generał


Dołączył: 01 Sty 2008
Posty: 9793
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:10:55 27-08-08    Temat postu:

Grała w "Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto", wiele dobrego o tym filmie słyszałem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24908
Przeczytał: 92 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 0:48:29 28-08-08    Temat postu:

Toć to nasza Rigo z CO
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:43:11 28-08-08    Temat postu:

ja znam ją tylko z Córki Ogrodnika Rigo
niedługo można będzie ją zobaczyc w Mientras haya vida, na Romantice
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:27:42 08-04-09    Temat postu:

fotki




Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51240
Przeczytał: 303 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:47:26 16-03-14    Temat postu:

dobra z niej aktorka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin