Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Angelica Rivera
Idź do strony 1, 2, 3 ... 40, 41, 42  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monian
Cool
Cool


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 17:37:52 21-10-06    Temat postu: Angelica Rivera

Angelica urodziła się 2 sierpnia 1970 roku w Mexico City. Swoją przygodę z aktorstwem zaczęła w wieku 19 lat. Dotychczas zagrała w 13 telenowelach, a w Polsce mogliśmy ją oglądać w 3. Jej mąż José Alberto Castro, z którym ma dwoje dziecki: Fernannda i Angelice Sofie.

prawdziwe nazwisko: Angélica Rivera Hurtado

heh nasz pamiętny czarny charakterek z " Mariana de la noche" potrafiła zagrac ,o j potrafiła

Filmografia:
# Miłość jak tequila("Destilando amor") .... Mariana Franco / ... (2 episodes, 2007)
# Zaklete serce("Mariana de la noche") .... Marcia Montenegro (3 episodes, 2003-2004)

# "Sin pecado concebido" (2001) TV series .... Mariana Campos Ortiz [de Martorel] (unknown episodes)
# "Ángela" (1998) TV series .... Ángela Bellati Gallardo (unknown episodes)
# "Huracán" (1998) TV series .... Elena
# Dziedziczka ("La dueña") (1995) TV series .... Regina Villareal
# "Al derecho y al derbez" (1 episode, 1995)
# ¡Aquí espaantan! (1993) .... Gaby
# "Sueño de amor" (1993) TV series .... Isabel
# "La pícara soñadora" (1991) TV series .... Giovanna
# "Alcanzar una estrella II" (1991) TV series .... Silvana (unknown episodes)
# "Mi pequeña Soledad" (1990) TV series .... Marisa
# "Alcanzar una estrella" .... Silvana (1 episode, 1990)
# "Dulce desafío" .... Gina (2 episodes, 1989)
# "Simplemente María" (1989) TV series .... Isabella de Peñalbert (unknown episodes)


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monian
Cool
Cool


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 17:41:46 21-10-06    Temat postu:








[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monian
Cool
Cool


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 17:47:11 21-10-06    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monian
Cool
Cool


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:06:55 21-10-06    Temat postu:




Powrót do góry
Zobacz profil autora
adriano17
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 18187
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 19:30:19 21-10-06    Temat postu:

Super grała w "Zaklętym sercu" , w"Angeli" oraz w "Dziedziczce" !! Talent ma w krwii oraz piękno !
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:08:14 21-10-06    Temat postu:

lubie ja ,ale chciała bym dodac jako ciekawostke ze głowna role w angeli miała grac yadhira carrillo ale podobno miała za mało telc na swoim koncie i była mało doswiadoczna wtedy aktorka ,całkiem niedawno odbył sie casting do telnoweli ardietne de paison kadnydadki to imieniem angelica riviera i yadhira carrillo
kto wygrał casting ?
YADHIRA
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:46:11 05-11-06    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelincia
King kong
King kong


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 22:47:07 27-12-06    Temat postu:













Powrót do góry
Zobacz profil autora
Brooke
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 14405
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tree Hill
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:37:19 28-12-06    Temat postu:

Lubie ja za rolew Zaklentym sercu
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moniq
King kong
King kong


Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 1989
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wlkp.
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:34:38 10-01-07    Temat postu:

Widziałam ją w "Zaklętym sercu", "Angeli" i "Dziedziczce" Ładna aktorka i fajnie gra.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Olcia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 2364
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 12:02:40 19-01-07    Temat postu:

W "Zaklętym Sercu" fajnie grała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelincia
King kong
King kong


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 20:48:56 23-01-07    Temat postu:

























Powrót do góry
Zobacz profil autora
Deborah
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 23 Lut 2007
Posty: 11312
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: z Karwi :P
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:00:43 23-04-07    Temat postu:

Fajna jest...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:47:21 24-04-07    Temat postu:

Angelica jest bardzo ładna. Lubię ją za rolę Marcii w "Zaklętym sercu". Niedawno urodziła trzecią córkę - Reginę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aguska
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 12677
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznaaaań;*
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:31:59 24-04-07    Temat postu:

Ja tak samo jak wy Angelicę lubię za rolę w Zaklętym sercu
Jest super aktorką z charakterem xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 1 z 42

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin