Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Francis Romero

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:03:09 13-02-09    Temat postu: Francis Romero


Miejsce urodzenia: Caracas, Venezuela
Filmografia:

# Onda corta (2008) .... Fermina
# "Isa TKM" (2008) TV series .... Severa Rigores
# Za marny grosz ("Aunque mal paguen") (2007) TV series
# "Archivos del más allá" .... Doctora Acevedo (1 episode, 2003)
# "La soberana" (2001) TV series .... Señora Mijares
# "Mariú" (2000) TV series .... Romelia Bernal
# "María de los Ángeles" (1997) TV series (unknown episodes)
# "Volver a vivir" (1996) TV series .... Oriana
# "Los milagros del venerable" (1995) TV mini-series .... Leticia
# "Entrega total" (1995) TV series .... Lucrecia
# "De oro puro" (1993) TV series .... Cecilia Azocar
# Móvil pasional (1993)
# "Por estas calles" (1992) TV series .... Zaira Magalí
# Urok namiętności ("Caribe") (1990) TV series .... Elvira Contreras
# "De mujeres" (1990) TV series .... Ingrid
# "Pobre diabla" (1990) TV series .... Francia
# Disparen a matar (1990) .... Luisa
# "Alondra" (1989) TV series .... Regina
# "Amanda sabater" (1989) TV series .... Caridad (unknown episodes)
# "Alma mía" (1988) TV series
# Różowa dama ( "La dama de rosa" ) .... Sonia (1 episode, 1986)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150446
Przeczytał: 937 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:30:48 21-10-10    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51155
Przeczytał: 338 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:34:10 05-05-19    Temat postu:

Kojarze ją z Las Bandidas, i wyglada pieknie

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin