Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Georgina Tabora
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:21:37 12-04-08    Temat postu: Georgina Tabora

Clorinda w Marinie


Telewizja

#"La Querida Del Centauro " ... Clara / Aurora (2017)
#"Las Trece Esposas De Wilson Fernández ".... Mamá Wilson (2017)
#"Un Día Cualquiera " ... Mother in Law 1 (2016)
#"Caminos de Guanajuato " ... Maleny (2015)
#"Vivir sin ti"... Esperanza (2008)
# "Amores cruzados" .... Gertrudis ( 2006)
# "Marina" .... Clorinda ( 2006)
# "Madame le consul" .... Carole ( 1997)


Filmy


#Lucia, Lucia (2003) .... Secretaria de la maqilladora
# El aguacate (1999)
# Santitos (1999) .... Recepcionista
# Ámbar (1994) .... Beppo
# Peor es nada (1994)


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 23:20:44 13-10-17, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:47:25 12-04-08    Temat postu:

Ooo.Ale ona smiesznie gra Clorinde
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:51:40 13-04-08    Temat postu:

W Marinie jest świetna, Escandalo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:00:15 13-04-08    Temat postu:

oo, ona też gra w Vivir Sin Ti? Już trzecia osoba z 'Mariny' w obsadzie tej telki ; ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:02:02 13-04-08    Temat postu:

Lilibeth napisał:
oo, ona też gra w Vivir Sin Ti? Już trzecia osoba z 'Mariny' w obsadzie tej telki ; ]

Ja już naliczyłam 4 osoby
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:04:02 01-06-08    Temat postu:

W Vivir Sin Ti gra kilku aktorów z Mariny to bardzo dobrze

Jako Clorinda była rewelacyjna


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 9:05:45 01-06-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
leon27
Mocno wstawiony


Dołączył: 08 Lut 2008
Posty: 5555
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:45:06 01-06-08    Temat postu:

ona byla zajefajna poprostu smieszna i wogole super
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:01:39 02-06-08    Temat postu:

Z niej zawsze można było się pośmiać w "Marinie".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:36:07 03-06-08    Temat postu:

Oj tak Fajnie zagrała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:33:56 04-06-08    Temat postu:

"ay, que escandalo.."
Ile ona ma lat??
Powrót do góry
Zobacz profil autora
etendalla
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 12 Lis 2007
Posty: 22006
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:25:11 07-06-08    Temat postu:

super zagrała w marinie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:36:16 29-06-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:39:23 28-09-08    Temat postu:





Świetne to było
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153573
Przeczytał: 476 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:39:20 05-02-09    Temat postu:

Filmografia

2008: Vivir sin ti jako ESPERANZA
2006: Marina jako Clorinda

2006: Amores cruzados jako Gertrudis
2003: Hija del caníbal, La
1999: Aguacate, El
1999: Santitos
1997: Madame le consul jako Carole
1994: Peor es nada
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24957
Przeczytał: 79 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 14:45:14 05-02-09    Temat postu:

Rola Clorindy była bezkonkurencyjna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin