Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Giovanna Antonelli
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gacek
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 15 Kwi 2007
Posty: 158
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 9:45:25 13-05-07    Temat postu:

Oj tak, jako Barbara była rewelacyjna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:23:23 13-05-07    Temat postu:

Zgadzam się, Barbarę rewelacyjnie zagrała.

A teraz kilka fotek Giovanny:











I jej filmografia:
1994 - Tropicaliente
1995 - Tocaia Grande
1996 - Xica da Silva
1998 - Corpo Dourado
1999 - Você Decide
1999 - Força de Um Desejo
2000 - Laços de Família
2000 - Bossa Nova
2001-2002 - Clone, O
2003 - Casa das Sete Mulheres, A
2004 - Da Cor do Pecado (Barwy grzechu)
2006 - Cobras e Lagartos
2006 - Amazonia

Małe info:
Giovanna Antonelli urodziła się 18 marca 1976r. w Rio de Janeiro (Brazylia). Ze związku z brazylijskim aktorem Murilo Benício ma syna Pietro. Przez cztery lata była żoną Ricarda Mediny. Za najważniejsze role w swojej karierze, Giovanna uważa Jade z "O clone" i Barbarę z "Barw grzechu".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:33:00 13-05-07    Temat postu:

widziałam ją w jednej teli wieć nie moge jej ocenić
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:45:03 13-05-07    Temat postu:

martuuusia napisał:
widziałam ją w jednej teli wieć nie moge jej ocenić


Ja też w jednej, ale oceniam ją bardzo pozytywnie. Bardzo ją lubie i uważam, że jest świetną aktorką. Lepiej jej w blomdzie.
Uważam, że ona dawała cały urok Barwom Grzechu i dlatego dla mnie ta tela była bardzo fajna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:49:48 13-05-07    Temat postu:

zgadzam się z tobą że nadała kolorytu tej teli
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:00:08 13-05-07    Temat postu:

Mam takie same zdanie jak wy. Postać Barbary była jedną z nielicznych sensownych postaci w tej telenoweli.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:41:21 19-05-07    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
RoSsIoO
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 872
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Bytom ;DD
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:25:41 19-05-07    Temat postu:

Fajna z niej aktorka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
RoSsIoO
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 03 Kwi 2007
Posty: 872
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Bytom ;DD
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:27:17 19-05-07    Temat postu:







Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:31:41 19-05-07    Temat postu:

sister napisał:


bardzo ładnie wyszła na tych fotkach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:38:31 19-05-07    Temat postu:

jako barbara zagrała rewelacyjnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:36:54 20-05-07    Temat postu:

Śliczne te fotki. Giovanna jest bardzo ładna i świetnie gra.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zbuntowana
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 6223
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszaw

PostWysłany: 14:53:48 24-05-07    Temat postu:

Grala Barbare super

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:10:30 24-05-07    Temat postu:

Racja. Super zagrała Barbarę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aguska
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 12677
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznaaaań;*
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:02:10 25-05-07    Temat postu:

Aktorką jest fajną, ale jej nie lubię :
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Następny
Strona 2 z 56

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin