Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gloria Pires

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:53:49 07-03-09    Temat postu: Gloria Pires

miejsce urodzenia: Rio de Janeiro, Brazylia
data urodzenia: 1963-08-23
prawdziwe nazwisko: Glória Maria Cláudia Pires de Moraes stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1/ Fábio Júnior (1979 - 1983, rozwód), córka Cléo; 2/ Orlando Morais (od 1987), 3 dzieci: Antônia, Ana i Bento

filmografia

#"Insensato Coração" (2011) TV series .... Norma Pimentel (unknown episodes)
# É Proibido Fumar (2009) .... Baby
# Lula, o Filho do Brasil (2009) .... Dona Lindu
# Se Eu Fosse Você 2 II (2009) .... Helena
# Primo Basílio (2007) .... Juliana
#Duszny raj ("Paraíso Tropical") .... Lúcia (129 episodes, 2007)
# Se Eu Fosse Você (2006) .... Helena
# "Belíssima" .... Júlia Assunpção / ... (182 episodes, 2005-2006)
# "Desejos de Mulher" (2002) TV series .... Júlia Moreno
# A Partilha (2001) .... Selma
#Słodka trucizna ("Suave Veneno") (1999) TV series .... Inês/Lavínia
# "Anjo Mau" (1997) TV series .... Nice Noronha
# Dziedziczna nienawiść("O Rei do Gado") .... Marieta / ... (1 episode, 1996)
# Pequeno Dicionário Amoroso (1997) .... Bel
# O Guarani (1996) .... Isabel
# O Quatrilho (1995) .... Pierina
# "Memorial de Maria Moura" (1994) TV mini-series .... Maria Moura
# Tajemnice piasków("Mulheres de Areia") .... Raquel Araújo / ... (1 episode, 1993)
# "O Dono do Mundo" (1991) TV series .... Estela Maciel
# "Mico Preto" (1990) TV series .... Sarita (unknown episodes)
# "Za wszelka cenE"("Vale Tudo") (1988) TV series .... Maria de Fátima Accioly
# Jorge, um Brasileiro (1988) .... Sandra
# Besame Mucho (1987)
# "Prawo do miłośc"("Direito de Amar") (1987) TV series .... Rosália Medeiros
# "Angel malo" (1986) TV series .... Nice
# "O Tempo e o Vento" (1985) TV mini-series .... Ana Terra
# "Partido Alto" (1984) TV series .... Celina
# "Louco Amor" .... Cláudia (1 episode, 1983)
# Memórias do Cárcere (1984) .... Heloísa (Graciliano's Wife)
# Índia, a Filha do Sol (1982) .... Put Koi
# "As Três Marias" .... Maria José (1 episode, 1980)
# "Água Viva" (1980) TV series .... Sandra
# "Cabocla" .... Zuca (1 episode, 1979)
# W rytmie disco("Dancin' Days") .... Marisa (1 episode, 1978)
# "Duas Vidas" .... Letícia (1 episode, 1976)
# "O Semideus" (1973) TV series .... Ione (unknown episodes)
# "Selva de Pedra" .... Glorinha (1 episode, 1972)
# Sombra de Suspeita (1972) (TV)
# "A Pequena Órfã" (1968) TV series
# "A Muralha" (1968) TV series





Ostatnio zmieniony przez Aniucha dnia 0:58:00 07-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:56:00 08-03-09    Temat postu:

fotki





Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51255
Przeczytał: 290 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:10:06 27-09-13    Temat postu:

kojarze ją ze Słodkieij trucizny taka przecietna aktorka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin