Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ileanna Simancas

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:07:08 13-02-09    Temat postu: Ileanna Simancas


Data urodzenia: 7 wrzesien 1976
Miejsce urodzenia: Caracas, Venezuela
Filmografia:

# Spin (2007/I) .... Astrid
# "Ser bonita no basta" .... Aracelis (1 episode, 2005)
# Scarlet Momentum (2004) (as Ileanna O'Flaherty) .... Scarlet
# El padrino (2004) .... Christina
# The Bug in My Ear (2003) .... Latin maid of honor
# "Así se hace" (2003) TV series (as Ileanna O'Flaherty) .... As herself-Hostess
# Kobieta mojego życia ("La mujer de mi vida") .... Pilar 'Pili' Reyes Bustillos (1 episode, 1998)
# "María Celina" (1998) TV series .... Marcela Centellas (unknown episodes)
# "O todos en la cama" (1994) TV series .... Rana's Friend (1994-1995)
# "Oki Doki" (1992) TV series .... Sorora (1993-1995)
# Urok namiętności ("Caribe") (1990) TV series .... Maria Eugenia
# Más allá del silencio (1985) .... Daugther
# La gata borracha (1983) .... Daugther
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150734
Przeczytał: 820 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:25:57 21-10-10    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150734
Przeczytał: 820 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:25:48 17-06-12    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin