Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Itati Cantoral
Idź do strony 1, 2, 3 ... 98, 99, 100  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelincia
Idol
Idol


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 21:09:45 14-02-07    Temat postu: Itati Cantoral

niezapomniana Soraya z telenoweli 'Maria z przedmiescia'

Itatí Cantoral Zucchi urodziła się 13 maja 1975

Telewizja


#"Silvia Pinal... Frente a tí " .... Silvia Pinal (2019)
#"José José: El Principe de la Canción" .... Natalia 'Kiki' Herrera (2018)
#"El Chema " ... Blanca (2016-2017)
#"El Vato " .... Wendy Lozada (2016)
#"Amores con trampa" .... Isabel Velasco (2015)
#"Quién mató a Patricia Soler? " ...... Sara Fernández 'Isabel' (2015)
#"Fortuna" .... Comisionada Paloma Alarcón (2013)
#"Capadocia " .... Leonor Cantu (2012)
#"El Sexo Debil " ..... Helena Román (2011)
# "Hasta que el dinero nos separe" (2009) TV series .... Alejandra Álvarez del Castillo (unknown episodes)
# "Mujeres asesinas" .... Sandra Arvide (1 episode, 2008)
# "Tiempo final" .... Silvia (1 episode, 2008)
# Wdowa w bieli("La viuda de Blanco") .... Alicia Guardiola (100 episodes, 2006-2007)
# "Decisiones" (2005) TV series (unknown episodes)
# "Una segunda oportunidad" (2005) TV series
# "El alma herida" (2003) TV series .... Eugenia Granados
# "Vale todo" (2002) TV series .... Raquel
# "Sin pecado concebido" (2001) TV series .... Raquel Villavicencio Rojas [de Martorel] (unknown episodes)
# "Amigas y rivales" (1 episode, 2001)
# "Infierno en el Paraíso" .... Francesca Paoli Prado (1 episode, 1999)
# "Cuento de Navidad" (1999) TV mini-series .... Guest at Jaime's party
# "¿Qué nos pasa?" (2 episodes, 1998)
# "Salud, dinero y amor" (1997) TV series
# "Tu y yo" (1996) TV series .... Casandra
# "Mujer, casos de la vida real" (3 episodes, 1994-1996)
#Maria z przedmieścia( "María la del Barrio") (1995) TV series .... Soraya Montenegro de la Vega Montalban (unknown episodes)
# "Dos mujeres, un camino" (1993) TV series .... Graciela
# "De frente al sol" (1992) TV series .... Lupita
# "La pícara soñadora" (1991) TV series
# "Muchachitas" (1991) TV series .... Lucía
# "La telaraña" (1986) TV series



Filmy

# Sobre tus huellas .... Maestra de Equitación (2018)
#La Dictadura Perfecta .... Lucrecia Lascurain (2014)
#Amor de mis Amores .... Elva (2014)
# Amar (2009) .... Lisa
# One Long Night (2007) .... Patty
# No hay derecho joven (2006) (V) .... Abogada
# Los pajarracos (2006) .... Fina
# Cansada de besar sapos (2006) .... Cecilia
# Man on Fire (2004) .... Evelyn
# Ya no los hacen como antes (2003) .... Perla
# La hija del caníbal (2003) .... Airline saleswoman #1
# De cuando el pescado murio de placer (2002) .... Conductora de television
# Bonita (1996)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Klaudusieniczka
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3843
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:23:21 14-02-07    Temat postu:

Całkiem ładna, ale moim zdaniem Susana ładniejsza.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:28:57 14-02-07    Temat postu:

fakty santamariana był chyba slepy ale najwazniejsza jest miłsoc widocznie kocha susy
mocno










[img]http://img.photobucket.com/albums/v518/itaticantoral/2435aa3f.bmp[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
trishia
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 21 Sie 2005
Posty: 883
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:17:05 14-02-07    Temat postu:

bardzo ładna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:57:17 14-02-07    Temat postu:

bardzo fajna jest
Pare fotek

itati z synami







Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:57:21 14-02-07    Temat postu:

Jest bardzo ładną aktroką. A ona brzypadkiem nie gra w La viuda de blanco?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelincia
Idol
Idol


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 23:16:56 14-02-07    Temat postu:

raczej tak



Filmografia :

'One Long Night' (2007) .... Patty
'Cansada de besar sapos' (2006) .... Ceci
"Viuda de Blanco, La" .... Alicia Guardiola (2006)
No hay derecho joven (2006) .... Abogada
Pajarracos, Los (2006)
Fina"Decisiones" (2005)
"Segunda oportunidad, Una" (2005)
'Man on Fire' (2004) .... Evelyn
'Ya no los hacen como antes' (2003) .... Perla
Hija del caníbal, La (2003) ..Lucia
"Alma herida, El" (2003)...... Eugenia Granados
De cuando el pescado murio de placer (2002)
"Vale todo" (2002) Raquel
"Sin pecado concebido" (2001) .... Raquel Villavicencio Rojas
"Infierno en el Paraíso" (1999) .... Francesca Paoli Prado
"Cuento de Navidad" (1999)
"¿Qué nos pasa?" (1998)
"Salud, dinero y amor" (1997) '
Bonita' (1996)
"Tu y yo" (1996) .... Casandra
"Mujer, casos de la vida real" (1994-1996)
'La vida nueva' (1996)
'Una piedra en el camino '(1996)
'El crimen de una bailarina (1994)
"María la del Barrio" (1995) .... Soraya Montenegro de la Vega Montalban
"Dos mujeres, un camino" (1993) .... Graciela
"De frente al sol" (1992) ......Lupita
"Muchachitas" (1991) .... Lucía
"Pícara soñadora, La" (1991)
"Telaraña, La" (1986) TV Series



















Ostatnio zmieniony przez ewelincia dnia 23:20:11 14-02-07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:19:20 14-02-07    Temat postu:

I to tam grała główną bohaterke widziałam kilka fimików z tej telci.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:45:20 15-02-07    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
MissButterfly
Idol
Idol


Dołączył: 05 Gru 2006
Posty: 1326
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:01:22 21-02-07    Temat postu:

o rany, najgorssza aktorka jaką znam, gdzie ten santamarina miał oczy, ale chyba przejżał bo się już z nią rozstał
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:12:46 21-02-07    Temat postu:

nie uważam ze to zła aktorka,fajnie grała Soraye w Marii z przedmieścia,no i teraz ostatnio grała w La viuda de blanco
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:52:15 23-03-07    Temat postu:

Ja też nie uważam jej za złą aktorke, a jeszcze na dodatek jest bardzo łądna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asik
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 145
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: 10:30:39 23-03-07    Temat postu:

nie przesadzajcie, jest całkiem ładna....eduardo widać tak zakochał w susanie że Itati razem z bliźniakami zostawił, ciekawa jestem czy jednak jest dla nich dobrym tatą...
a co do itati - widzialam ją w LVDB i całkiem OK gra...nie jest może jakąś charyzmatyczna aktorką i nie będzie jakoś bardzo znana ale jest OK.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:20:02 30-05-07    Temat postu:

Ma przesłodkie dzieciaczki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Bloo ;-)
Detonator
Detonator


Dołączył: 15 Maj 2007
Posty: 474
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: Gdańsk
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:21:19 30-05-07    Temat postu:














Ostatnio zmieniony przez Bloo ;-) dnia 22:24:57 30-05-07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 98, 99, 100  Następny
Strona 1 z 100

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin