Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Katie Barberi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
grizabella.
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 12 Paź 2009
Posty: 974
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:59:50 02-11-09    Temat postu:

Co Ci to przeszkadza?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
jusia1986
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 3179
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:17:08 02-11-09    Temat postu:

Bo wygląda to tak jakbyś sobie posty "nabijała".

Napewno będę oglądać ją w Belli Katie ma bardzo fajny głos
To prawda, że występowała na Brodway'u? bo słyszałam że tak, ale nie wiem czy to plotka czy prawda ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:34:13 02-11-09    Temat postu:

grizabella. napisał:
Co Ci to przeszkadza?


w regulaminie jest napisane żeby tak nie robić
Powrót do góry
Zobacz profil autora
słoneczko
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 18 Cze 2007
Posty: 31731
Przeczytał: 32 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:09:00 03-11-09    Temat postu:

jusia1986 napisał:
Bo wygląda to tak jakbyś sobie posty "nabijała".

Napewno będę oglądać ją w Belli Katie ma bardzo fajny głos
To prawda, że występowała na Brodway'u? bo słyszałam że tak, ale nie wiem czy to plotka czy prawda ?


Katie Barberi zaczynała grać jako nastolatka w serialach amerykańskich w Hollywood, potem zaczęła grać w telenowelach.

Biography for
Katie Barberi
Date of Birth
22 January 1972, Saltillo, Coahuila, Mexico


Mini Biography
Katie Barberi began her professional career at age ten. After having sustained a successful career as a teenaged actress in Hollywood, she then embarked on a second career: acting in Latin-American "telenovelas." It is a little known fact that Latin "soaps" are actually aired in over 40 countries as prime-time series. This afforded Katie the opportunity to become a very well known prime-time actress in the Latin market. She is 100% bilingual (English and Spanish) and is very grateful to have the benefits of being a part of two different cultures. Having just completed the telenovela "Inocente de ti" (2004) for Televisa/Univision (shot entirely on location in Miami), Katie resides in Los Angeles, and is in preproduction on an as yet untitled romantic comedy for Koncept Films. "Inocente De Ti" airs nightly on Univision at 7:00 pm (as of April, 2005).

IMDb Mini Biography By: itemultimedia for [link widoczny dla zalogowanych]


Where Are They Now
(January 2000) Living in Mexico

(April 2005) After creating a successful career as a star of Latin Telenovelas in Mexico with "Televisa", she returned to the US in 2003. She is currently in LA in pre-production on a film, and owns a home in Florida.

[link widoczny dla zalogowanych]

Katie Barberi
Filmography
Actress:

1."Doña Bárbara" .... Cecilia Vergel (26 episodes, 2008)
- Segundo de debilidad (2008) TV episode .... Cecilia Vergel
- Veneno de pasión (2008) TV episode .... Cecilia Vergel
- Prueba de fuego (2008) TV episode .... Cecilia Vergel
- Labios venenosos (2008) TV episode .... Cecilia Vergel
- Desfacío salvaje (2008) TV episode .... Cecilia Vergel
(21 more)
2."La marca del deseo" .... Digna de Santibáñez (4 episodes, 2007)
- Episode #1.4 (2007) TV episode .... Digna de Santibáñez
- Episode #1.3 (2007) TV episode .... Digna de Santibáñez
- Episode #1.2 (2007) TV episode .... Digna de Santibáñez
- Episode #1.1 (2007) TV episode .... Digna de Santibáñez
3."El amor no tiene precio" (2005) TV series .... Engracia Alexander (unknown episodes)
... aka Priceless Love (International: English title)
4."Inocente de ti" .... Mayte Dalmacci Rionda (1 episode, 2004)
- Inocente de ti (2004) TV episode .... Mayte Dalmacci Rionda
5."Rebeca" (2003) TV series .... Regina Montalbán de Santander
6."Mujer, casos de la vida real" (4 episodes, 1997-2002)
- Encuentro inesperado (2002) TV episode
- Grietas (2002) TV episode
- Misoginia (2001) TV episode
- Cesarita la violeta de dios (1997) TV episode
7."Salomé" .... Laura (1 episode, 2001)
- Salomé (2001) TV episode .... Laura
8."Carita de ángel" .... Noelia (1 episode, 2000)
- Carita de ángel (2000) TV episode .... Noelia
9."La casa en la playa" .... Florencia Uribe (1 episode, 2000)
- La casa en la playa (2000) TV episode .... Florencia Uribe
10."Por tu amor" .... Miranda Narváez de Durán (1 episode, 1999)
- Por tu amor (1999) TV episode .... Miranda Narváez de Durán
11."El privilegio de amar" .... Paula (34 episodes, 1998-1999)
- Episode #1.154 (1999) TV episode .... Paula
- Episode #1.101 (1998) TV episode .... Paula
- Episode #1.71 (1998) TV episode .... Paula
- Episode #1.73 (1998) TV episode .... Paula
- Episode #1.77 (1998) TV episode .... Paula
(29 more)
12."Mi pequeña traviesa" (1998) TV series .... Pamela (unknown episodes)
13.Perdita Durango (1997) .... Stewardess
... aka Dance with the Devil (USA: video title)
14."Conan" .... High Priestess (1 episode, 1997)
... aka Conan the Adventurer (USA: DVD box title)
... aka Conan, der Abenteurer (Germany)
- A Friend in Need (1997) TV episode .... High Priestess
15."Alguna vez tendremos alas" (1997) TV series .... Isabel Ontiveros de Lamas
16."Alondra" .... Rebeca Montes de Oca (1 episode, 1995)
- Episode #1.1 (1995) TV episode .... Rebeca Montes de Oca
17.Yaqui indomable (1995)
18."Acapulco Bay" (1995) TV series .... Maura
19."FBI: The Untold Stories" .... Tricia (1 episode)
- Buried Alive (????) TV episode .... Tricia
20.Us (1991) (TV) .... Barb
21.Appearances (1990) (TV) .... Deanne Kinsella
22.Spooner (1989) (TV) .... Caroline
... aka Racing the Past (Australia: video title)
23.Not Quite Human II (1989) (TV) .... Roberta
24."Freddy's Nightmares" .... Connie (1 episode, 1988)
... aka Freddy's Nightmares: A Nightmare on Elm Street: The Series
- Rebel Without a Car (1988) TV episode .... Connie
25."The Bronx Zoo" .... Maria DeLucci (5 episodes, 1988)
- If All the World's a Stage, Where's My Dressing Room? (1988) TV episode .... Maria DeLucci
- Behind Closed Doors (1988) TV episode .... Maria DeLucci
- Truancy Blues (1988) TV episode .... Maria DeLucci
- Unnatural Selection (1988) TV episode
- When I Paint My Masterpiece (1988) TV episode
26."Beverly Hills Buntz" .... Toni (1 episode, 1988)
- A Christmas Carol (1988) TV episode .... Toni
27."Supercarrier" (1 episode, 1988)
- Weekend Pass (1988) TV episode
28.The Garbage Pail Kids Movie (1987) .... Tangerine
29.Ferris Bueller's Day Off (1986) (uncredited) .... Economics Student
30."All Is Forgiven" .... Cassie (1 episode, 1986)
- Mother's Day (1986) TV episode .... Cassie
31."Divorce Court" .... Patty Getz (1 episode, 1986)
- Getz vs. Getz (1986) TV episode .... Patty Getz
32."The Judge" .... Amy Walsh (1 episode, 1986)
- Stand by Me (1986) TV episode .... Amy Walsh
33."Superior Court" (1 episode)
- Bigamy 2 (????) TV episode
34."Silver Spoons" .... Wanda O. Biddle (1 episode, 1985)
- The Secret Life of Ricky Stratton (1985) TV episode .... Wanda O. Biddle
35."It's Your Move" .... Michelle (1 episode, 1985)
- The Experts (1985) TV episode .... Michelle
36."Kids Incorporated" (1 episode, 1984)
... aka Kids Inc. (USA: short title)
- The Prankster (1984) TV episode

Self:
1."El gordo y la flaca" .... Herself (1 episode, 2004)
- Episode dated 16 January 2004 (2004) TV episode .... Herself

[link widoczny dla zalogowanych]






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:13:26 03-11-09    Temat postu:

fotka

Powrót do góry
Zobacz profil autora
jusia1986
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 3179
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:56:08 03-11-09    Temat postu:

Dzięki słoneczko za odpowiedź
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:56:43 03-11-09    Temat postu:

fotki








Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 23:52:54 03-11-09    Temat postu:

padłam z jej przebrania, strók jeszcze bym zniosła ale te włosy haha
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 15259
Przeczytał: 16 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:43:28 04-11-09    Temat postu:

podoba mi sie jak gra w Donii Barbarze
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:48:10 10-11-09    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:21:26 17-11-09    Temat postu:

fotki





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:14:22 29-11-09    Temat postu:

La marca del deseo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 0:05:37 30-11-09    Temat postu:

zawsze gra strasze od siebie bohaterki.. ale aktorką jest świetną
Powrót do góry
Zobacz profil autora
jusia1986
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 3179
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:45:26 30-11-09    Temat postu:

Zgadzam się z amoniak co prawda Belli nie oglądam jeszcze z braku czasu, bo oglądam dopiero Donię Barbarę, ale jak dla mnie obok Mariseli jest ulubioną postacią w tym serialu. Lubię to jak Katie kreuje postać Cecilii, lubię patrzeć na mimikę jej twarzy, na sposób grania. W ogóle bardzo ją lubię I z Arapem stworzyła super parę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161174
Przeczytał: 260 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:30:13 07-12-09    Temat postu:

Bella Calamidades


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 5 z 24

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin