Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Leonor Arango

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 20:21:08 06-03-09    Temat postu: Leonor Arango

Znana z roli Elviry w "Miłości na sprzedaż"

Filmografia:

1. "Miłość na sprzedaż" ("Amores de mercado"), 2006 .... Elvira Leyra
2. "Lorena" (2005) .... Dorita
3. "Amantes del desierto" (2001)
4. "Francisco el matemático" (1999) .... Carlina Linares
5. "El Oasis" (1996)
6. "La Viuda de Blanco" (1996)
7. "Pecado santo" (1995)







Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 22:29:29 22-08-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24809
Przeczytał: 158 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 23:37:35 06-03-09    Temat postu:

Irytuje mnie jej postać w ADM
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146559
Przeczytał: 728 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:43:43 07-03-09    Temat postu:

mnie też, choć zagrała dobrze
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:18:59 07-03-09    Temat postu:

Elvirę zagrała bardzo dobrze, ale działała mi na nerwy w "Miłości na sprzedaż".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24809
Przeczytał: 158 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 0:24:34 08-03-09    Temat postu:

Tak, dobrze ją odegrała, inaczej nie wzbudziłaby we mnie takich emocji
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:22:32 17-08-09    Temat postu:

Miała fatalny koniec w "ADM". Tak się wyśmiewała z Adriana i nawet pokazywała mu katalog wózków inwalidzkich, a sama również skończyła na wózku
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146559
Przeczytał: 728 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:51:09 17-08-09    Temat postu:

Dobrze jej tak
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146559
Przeczytał: 728 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:03:40 20-08-09    Temat postu:

ADM



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:27:14 22-08-09    Temat postu:

Grała też w "Amantes del desierto" matkę prota (Francisco Gattorno)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49859
Przeczytał: 278 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:18:08 13-09-13    Temat postu:

wkurzała mnie w Miłosci na sprzedaż..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin