Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Leonorilda Ochoa
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 1:27:40 16-01-07    Temat postu: Leonorilda Ochoa

Gra Dolores w Cenie Marzeń

Leonorilda Ochoa Pagaza urodziła się 30 października 1939 roku
zmarła 22 maja 2016

Telewizja


# "Código postal" .... Chuyita (86 episodes, 2006-2007)
# Rubí... La descarada (2004) (TV) .... Dolores Herrera
# Cena marzeń("Rubí") .... Dolores Herrera Guzmán'Doña Lola' (1 episode, 2004)
# "Mujer, casos de la vida real" (5 episodes, 1997-2003)
# "Así son ellas" .... Rita Díaz (1 episode, 2002)
# "Vivo por Elena" .... Aurora (1 episode, 1998)
# "Los nuevos Beverly" (1996) TV series
# "Salón de belleza" (1985) TV series
# "La media Ochoa" (1972) TV series
# "Do-Re-Mi de costa a costa" (1969) TV series
# "Los Beverly de Peralvillo" (1968) TV series
# "Cita en la gloria" (1966) TV series
# "Domingos Herdez" (1962) TV series
# "Chucherias" (1962) TV series
# "Cómicos y canciones" (1956) TV series



Filmy

# Se me hizo agua la canoa (1994) (V)
# El superman... Dilon (1993)
# Las caguamas ninjas (1991) .... Petisa
# No tan virgen (1991)
# Raptola, violola y matola (1989)
# Cinco nacos asaltan Las Vegas (1987)
# Que familia tan cotorra! (1973)
# Los Beverly del Peralvillo (1971)
# La cigueña si es un bicho (1971)
# La mujer de oro (1970)
# Capulina Speedy Gonzalez (1970)
# Cazadores de espías (1969) .... Leonorilda Ochoa
# Romance sobre ruedas (1969)
# Muñecas peligrosas (1969) .... Leonor
# Con licencia para matar (1968) .... Leonor
# Amor en las nubes (1968)
# Caballos de acero (1967)
# Novias impacientes (1967)
# Los años verdes (1967)
# Amor a ritmo de go go (1966) .... Leonor
# Despedida de soltera (1966) .... Laura
# La alegría de vivir (1965)
# El dengue del amor (1965)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 1:39:33 16-01-07    Temat postu:

Urodziła się: 30 pazdziernika 1939 roku
Miejsce urodzenia:Meksyk
Znak zodiaku:Skorpion
Filmografia:
2004: Cena marzeń (Rubí), jako Dolores
2002: Así son ellas ,jako Rita Diaz
1998: Vivo por Elena
1968: Amor en las nubes
1967: Antilde os verdes
1965: Alegría de vivir

Nie pisz posta pod postem, tylko z edytuj poprzedni!!
sister
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 2:02:58 16-01-07    Temat postu:

czy może mi ktoś napisać jak wkleić tu parę fotek tej aktorki?

O takie coś pytaj się w "Pomoc, pytanie i odpowiedzi"
siser
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:13:51 16-01-07    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
adriano17
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 18187
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 9:21:40 16-01-07    Temat postu:

Fan Loli napisał:
czy może mi ktoś napisać jak wkleić tu parę fotek tej aktorki?


Boze napisałeś 3 posty pod rząd.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 10:24:48 16-01-07    Temat postu:

chce wkleic zdjecia loli ale nie wiem jak
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adriano17
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 18187
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 10:27:27 16-01-07    Temat postu:

[img]link[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 11:53:08 16-01-07    Temat postu:

[img]i.esmas.com/.../000/003/728/leonorilda1ok_N.jpg[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 11:55:36 16-01-07    Temat postu:

coś mi nie wyszło,sorki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Brooke
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Paź 2006
Posty: 14405
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tree Hill
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:58:42 16-01-07    Temat postu:

Nie pisz ciagle post pod postem !!!!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mateusz
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 27 Gru 2006
Posty: 22848
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: 17:29:09 16-01-07    Temat postu:

Mam nadzieje, że jeszcze dojdą jakieś fotki , bo z checia bym ja zobaczyl nie tylko jako Dolores.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Monian
Cool
Cool


Dołączył: 18 Paź 2006
Posty: 212
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 14:51:15 27-01-07    Temat postu:

i nowe fociaki :







i jej fotka z serialu Vivo por Elena


wstawiam tez jej dokładną filmografię:

# Rubí... La descarada (2004) (TV) .... Dolores Herrera
# "Rubí" .... Dolores Herrera Guzmán'Doña Lola' (2 episodes, 2004)
- Rubí (2004) TV Episode .... Dolores Herrera Guzmán'Doña Lola'
- Rubí (2004) TV Episode .... Dolores Herrera Guzmán'Doña Lola'
# "Mujer, casos de la vida real" (5 episodes, 1997-2003)
- Huyendo del dolor (2003) TV Episode
- Mama perdida (2001) TV Episode
- Posión letal (2001) TV Episode
- El sueño posible (1997) TV Episode
- Falsa promesa (????) TV Episode
# "Así son ellas" .... Rita Díaz (1 episode, 2002)
- Así son ellas (2002) TV Episode .... Rita Díaz

# "Vivo por Elena" (1998) TV Series
# "Nuevos Beverly, Los" (1996) TV Series
# Se me hizo agua la canoa (1994) (V)
# Superman... Dilon, El (1993)
# No tan virgen (1991)
# Caguamas ninjas, Las (1991) .... Petisa

# Raptola, violola y matola (1989)
# Cinco nacos asaltan Las Vegas (1987)
# "Salón de belleza" (1985) TV Series

# Que familia tan cotorra! (1973)
# "Media Ochoa, La" (1972) TV Series
# Beverly del Peralvillo, Los (1971)
# Cigueña si es un bicho, La (1971)
# Mujer de oro, La (1970)
# Capulina Speedy Gonzalez (1970)

# Cazadores de espías (1969) .... Leonorilda Ochoa
# Romance sobre ruedas (1969)
# Muñecas peligrosas (1969) .... Leonor
# "Do-Re-Mi de costa a costa" (1969) TV Series
# Con licencia para matar (1968) .... Leonor
... aka Tigresas, Las (Mexico)
# Amor en las nubes (1968)
# "Beverly de Peralvillo, Los" (1968) TV Series
# Caballos de acero (1967)
... aka Amor sobre ruedas (Mexico: subtitle)
# Novias impacientes (1967)
... aka Impatient Wives (International: English title: informal literal title)
# Años verdes, Los (1967)
# Amor a ritmo de go go (1966) .... Leonor
# Despedida de soltera (1966) .... Laura
# "Cita en la gloria" (1966) TV Series
# Alegría de vivir, La (1965)
# Dengue del amor, El (1965)
... aka The Coyness of Love (informal literal English title)
# "Chucherias" (1962) TV Series
# "Domingos Herdez" (1962) TV Series

# "Cómicos y canciones" (1956) TV Series
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Fan Loli
Komandos
Komandos


Dołączył: 27 Lis 2006
Posty: 370
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce

PostWysłany: 12:56:36 16-02-07    Temat postu:

LOLA JEST EXTRA!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kass
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Paź 2006
Posty: 9391
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Orange County

PostWysłany: 13:15:08 16-02-07    Temat postu:

wiekowa kobieta z niej juz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamillo
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 16 Lut 2007
Posty: 3517
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Kielce :)

PostWysłany: 10:44:45 19-02-07    Temat postu:

ona jest the best
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin