Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lourdes Valera

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:39:08 25-03-09    Temat postu: Lourdes Valera


miejsce urodzenia: Caracas, Wenezuela
prawdziwe nazwisko: Lourdes del Valle Valera Galvis

Filmografia:

# Taita Boves (2010)
# El enemigo (2008) .... Antonieta Sánchez
# "La vida entera" (2008) TV series (unknown episodes)
# 13 segundos (2007) .... Mercedes
# "Ciudad bendita" (1 episode, 2006)
# "Se solicita príncipe azul" .... Miriam Rondón (1 episode, 2005)
# "Cosita rica" (2003) TV series .... La Chata
# "Las González" (2002) TV series .... Bromelia
#Wojna kobiet ("Guerra de mujeres") (2001) TV series .... Lolita
# Kochankowie ("Amantes de Luna Llena") (2000) TV series .... Lupita Madera (2000)

# "Enséñame a querer" (1998) TV series .... Matea
#Imperim kobiet ( "El país de las mujeres") (1998) TV series .... Chiqui Gallardo Gómez
# Pod wiatr ("Contra viento y marea") (1997) TV series .... La Zurda
# "La llaman Mariamor" (1996) TV series .... Francesca
# Rosa de Francia (1995)
# Desnudo con naranjas (1994) .... Margarita
# "Cruz de nadie" (1994) TV series
# "Las dos Dianas" (1992) TV series .... Rosita
# "Señora" .... Zoraida (1 episode, 1988)
# "Cristal" (1985) TV series .... Zoraida, a.k.a. Cerebrito (unknown episodes)

# "Topacio" (1984) TV series .... Violeta (unknown episodes)
# "Leonela" (1983) TV series .... Dependienta (1983)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:06:00 27-03-09    Temat postu:

fotki



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Marzenka20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 13267
Przeczytał: 50 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warka i okolice
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:04:32 03-05-12    Temat postu:

Niestety aktorka przegrała batalię o życie z rakiem płuc i właśnie zmarła.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150715
Przeczytał: 830 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:32:15 04-05-12    Temat postu:

niestety tak już bywa [*]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin