Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Lucero
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 140, 141, 142  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 12:17:59 30-05-07    Temat postu:

Jest bardzo ładna A ma ktoś jej dokłądną filmografię?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lucy
Generał
Generał


Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 8213
Przeczytał: 279 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:06:19 30-05-07    Temat postu:

Jest piekna, a w Alboradzie ją oszpecili.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:15:23 30-05-07    Temat postu:

filmografia:

2005: Alborada jako Hipolita
2004: Zapata - El sueño del héroe
2004: Rumbo a los premios furia musical 2004 jako ona sama
2000: Potęga miłości (Mi destino eres tú) jako Andrea Sanvicente Fernández
1993: Parientes pobres, Los jako Margarita Santos
1990: Cuando llega el amor jako Isabel
1984: Delincuente jako Cecilia Suárez
1983: Chispita jako Chispita (Isabel)

Fotki z Alborady



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Roberta-Dulce
Generał
Generał


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 8920
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Elite Way School

PostWysłany: 14:20:02 15-09-07    Temat postu:

ladna jest
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161417
Przeczytał: 265 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:48:08 29-11-07    Temat postu:

Ładnie śpiewa, żałuję że nie oglądałam z nią Potęgi miłości
Chciałabym ją widzieć w Alboradzie.












Powrót do góry
Zobacz profil autora
estrella_marina
Cool
Cool


Dołączył: 13 Paź 2007
Posty: 548
Przeczytał: 59 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lithuania
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:55:50 06-12-07    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 16:45:02 07-12-07    Temat postu:

śliczna jest
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:22:24 05-01-08    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
estrella_marina
Cool
Cool


Dołączył: 13 Paź 2007
Posty: 548
Przeczytał: 59 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lithuania
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:54:25 06-01-08    Temat postu:




Powrót do góry
Zobacz profil autora
monisia99
Idol
Idol


Dołączył: 27 Gru 2007
Posty: 1394
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:26:39 07-01-08    Temat postu:

nie kojarzę jej wcale
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Tess.
King kong
King kong


Dołączył: 27 Wrz 2007
Posty: 2442
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: CAMP ROCK
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:47:04 07-01-08    Temat postu:

ja też niestety jej niekojarze ale jest bardzo ładna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161417
Przeczytał: 265 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:32:26 10-01-08    Temat postu:















Powrót do góry
Zobacz profil autora
estrella_marina
Cool
Cool


Dołączył: 13 Paź 2007
Posty: 548
Przeczytał: 59 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Lithuania
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 3:28:40 22-01-08    Temat postu:


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Isabela
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 09 Lip 2007
Posty: 65443
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:30:38 05-02-08    Temat postu:

Nie widziałam jej w żadnej teli, ale widzę, że jest bardzo piękną aktorką.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 161417
Przeczytał: 265 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:59:15 05-03-08    Temat postu:







Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 140, 141, 142  Następny
Strona 2 z 142

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin