Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mafer Lara

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaka1995
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 16 Lip 2015
Posty: 2545
Przeczytał: 74 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:43:34 18-11-16    Temat postu: Mafer Lara

Filmografia

Gościnnie:

2016 El Chema "La Niña"

2014 Mi Corazón Es Tuyo Perla

2013 Fortuna Matka Jerónima

2013 Quiero Amarte Alina

2013 El Señor de los Cielos "La Niña"

2011 Como dice el dicho Aranza / Mónica

1985 Mujer, casos de la vida real

Aktor

2008 La Rosa de Guadalupe Marza
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kaka1995
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 16 Lip 2015
Posty: 2545
Przeczytał: 74 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:43:50 18-11-16    Temat postu:

#MaferLara sera "La Niña" en la Nueva Super Serie de Telemundo #ElChema
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin