Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Maisa Silva

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Steaming
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 14 Sie 2016
Posty: 19336
Przeczytał: 154 tematy

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 18:03:32 25-02-18    Temat postu: Maisa Silva

Maisa da Silva Andrade (ur, 22 maja 2002r. w São Bernardo do Campo, São Paulo, Brazylia) - brazylijska piosenkarka i aktorka,



Filmografia:
2012 - 2013 "Carrossel" - Valéria Ferreira
2014 "Patrulha Salvadora" - Valéria Ferreira
2014 "Chiquititas" - Garota Carisma
2016 "Carrossel" - Valéria Ferreira (voice)
2016 "Carinha de Anjo" - Juliana "Juju" Almeida


Ostatnio zmieniony przez Steaming dnia 18:03:55 25-02-18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin