Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Maria Cristina Lozada

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:30:13 13-03-09    Temat postu: Maria Cristina Lozada

Aktorka znana z roli doni Roberty Meija Guzman we "Fiorelli"

Filmografia:


#"Válgame Dios" ..... Eduvigis Martinez (2012)
#"Calle luna, Calle sol" (2009) TV series .... Angela Mastronardi de Rossi
#"La trepadora" (2008) TV series .... Carmencita Salcedo
# "Ciudad bendita" (2006)
# "Negra consentida" (2004) .... Doña Bernarda Palacios viuda de Aristiguieta
# "Soledad" (2001) .... Alma Castillo de Díaz
# "Fiorella" ("Pobre diabla"), 2000 .... Roberta Sancho-D'Ávila viuda de Mejía-Gúzman
# "Tajemnicza kobieta" ("Mujer secreta"), 1999 .... Yolanda de Valladares
# "Hoy te vi" (1998) .... Eusebia Robles y Palomar
# "Cambio de piel" (1998)
# "Amores de fin de siglo" (1995) .... Imperio
# "Esa muchacha de ojos cafe" (1986) .... Graciela de Subero
# "La Dueña" (1984) .... Purificación Burgos
# "Leonela" (1983)
# "La Quema de Judas" (1974)







Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 19:27:37 18-03-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Willa
King kong
King kong


Dołączył: 26 Sty 2008
Posty: 2313
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z pięknej i malowniczej okolicy:)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:38:34 13-03-09    Temat postu:

Jako Roberta była super
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:50:07 13-03-09    Temat postu:

W Fiorelli była świetna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:11:17 18-03-09    Temat postu:

do jej filmografi dopisz Calle luna, calle sol, tam teraz gra



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:26:52 18-03-09    Temat postu:

Już dopisuję
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:29:33 12-04-09    Temat postu:

fotki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:18:21 13-04-09    Temat postu:

Calle luna, calle sol



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:03:18 28-09-09    Temat postu:

Fiorella

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:38:29 05-02-10    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 70382
Przeczytał: 519 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:39:25 05-02-10    Temat postu:

pamietam ją z fiorelli
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152518
Przeczytał: 679 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:35:52 23-05-12    Temat postu:

Válgame Dios
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51602
Przeczytał: 222 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:32:40 08-11-16    Temat postu:

w Soledad byla swietn
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin