Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Maria Rebeca

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 49859
Przeczytał: 287 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:18:45 10-03-14    Temat postu: Maria Rebeca





Urodzona : 09.03.1970



Filmografia :


Bajo el alma... (2011) Montserrat
Pobre diabla...(2009) Yadhira
Crepúsculo rojo... (2008) Esperanza
Chiles Xalapeños... (2008) Mercedes
Juarez: Stages of Fear (video)... (2005)
Belinda... (2004) Cristina Romero
Sensacional... (2002) Host
Ciudades oscuras... (2002) Mesera
Mónica y el profesor... (2002) Monica
Me gusta pegarle al polvo... (2001)
Catalina y Sebastián... (1999) Emilia
Perla... (1998) Matilde
Al norte del corazón... (1997) Maribel
Mujer, casos de la vida real... (1996) Capítulo El amor no se compara
Baila conmigo... (1993) Mary Jean
Tenías que ser tú... (1992) Episodio 1 (serie)
Atrapada... (1991) Gloria
El teatro del horror... (1991) Karina Piamonte
La negra flor... (1991)
Ladrones de tumbas... (1990) Diana
Ciudad sin ley... (1990)
Calles sangrientas... (1990)
Pánico en la montaña... (1989) Rebeca Zepeda
Simplemente María... (1989) Paulina
Cementerio del terror... (1985) Anita
El rey de la vecindad... (1985) La Petaquitas
Nosotros los pelados... (1984)
Gatilleros del Rio Bravo... (1984)
La esperanza de los pobres... (1983)
La mugrosita... (1982)
Visita al pasado... (1982) Rebeca
La niña de la mochila azul 2... (1981)
El oreja rajada... (1980) Candy
Tres de presidio... (1980)
El ladrón fenomeno... (1980) Marianita
La niña de la mochila azul... (1980) Amy
Los ricos también lloran... (1979) Marisabel
La Tía Alejandra... (1979) Martha
El niño y el tiburón... (1979)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin