Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Marita Ballesteros
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justyna792
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 27 Lip 2007
Posty: 578
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: łódź/hel
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:47:09 28-08-07    Temat postu: Marita Ballesteros

Bardzo lubię tę aktorkę.W Manueli zagrała fantastycznie.Mogliśmy ją tez oglądać z Zbuntowanym aniele.


María de las Mercedes Ballesteros urodziła się 14 września 1950

Telewizja

# "Cien días para enamorarse " (2018)
#"Kally's Mashup" .... Rosario (2017)
# Miłość po miłości ("Amar, después de amar") ... Azucena (2017)
#"Conflictos modernos" (2015-2016)
#"El mal menor " (2015)
#"La celebración " (2014)
#"Historias de corazón" ... Susy (2013)
#"Mi amor, mi amor " .. Jorgelina (2012)
#"Valientes" .... Mona Ortiz Baigorria (2009-2010)
#"Vidas robadas" .... Helena (2008)
# Po prostu miłość("Amarte así") (2005) TV series .... Lucrecia
# "Los de la esquina" (2004) TV series
# "Malandras" (2003) TV series .... Paula
# "Los simuladores" .... Primera Dama (1 episode, 2002)
# "Tiempofinal" .... Violeta (1 episode, 2000)
# "Ilusiones (compartidas)" (2000) TV series .... Nancy
# Zbuntowany anioł("Muñeca brava") (1998) TV series .... Rosario 'Rosi' de Albertini (unknown episodes, 1999)
# "Como pan caliente" (1996) TV series .... Virginia
# "Nueve lunas" (1995) TV series
# "Leandro Leiva, un soñador" (1995) TV series
# "El amor tiene cara de mujer" (1994) TV series .... Laura
# "Manuela" (1991) TV series .... Teresa
# "Por Amor" (1987) TV series .... Belén
# "El lobo" (1986) TV series
# "Sólo un hombre" (1985) TV series
# "Amar... al salvaje" (1983) TV series .... Mónica
# "Aprender a vivir" (1982) TV series


Filmy

# Una vida posible " .... Mamá de Carla (2013)
# El borde del tiempo ... Nora (2011)
# El perseguidor ... Lola (2009)
# Yo soy sola (2008) .... Mamá de Vera
# El fondo del mar (2003) .... Voz Madre Ana
# El camino (2000) .... Débora
# Mala época (1998)
# Una sombra ya pronto serás (1994) .... Alicia
# Chorros (1987)
# Venido a menos (1984)
# Sálvese quien pueda (1984)
# Titanes en el ring contraataca (1983) .... Susana
# Alejandra, mon amour (1979)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:08:29 28-08-07    Temat postu:

pamietam ja z Manueli, byla siostrą Francesco, ktora miala meza- karierowiacza. W Aniele udawala matkę Mili
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zbuntowana
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Kwi 2007
Posty: 6223
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszaw

PostWysłany: 19:39:26 28-08-07    Temat postu:

Nie pamietam jej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:24:25 28-08-07    Temat postu:

a ja ja zapamietalam, bo miala taka charakterystyczna urode
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Klaudusieniczka
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3843
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:45:15 28-08-07    Temat postu:

Ja tez ja z Anioła pamietam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nevisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 10719
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tormenta ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:24:15 31-08-07    Temat postu:

Ja ją pamiętam z Aniołka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
justyna792
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 27 Lip 2007
Posty: 578
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: łódź/hel
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:45:32 10-11-07    Temat postu:

miejsce urodzenia: La Plata, Argentyna
Możemy ją teraz oglądać w Amarte Asi.Gram tam Lucrecię.

Filmografia:

2005: Po prostu miłość (Amarte Así) jako Lucrecia
2004: Los de la esquina
2003: Malandras jako Paula
2000: Camino, El jako Débora
2000-2001: Ilusiones (compartidas) jako Nancy
1998: Mala época jako Matka Santiago
1998-1999: Zbuntowany anioł (Muñeca brava) jako Rosario 'Rosi' de Albertini
1996: Como pan caliente jako Virginia
1994: Sombra ya pronto serás, Una jako Alicia
1991: Manuela jako Teresa
1987: Chorros
1987: Por Amor jako Belén
1986: Lobo, El
1984: Venido a menos
1983: Amar... al salvaje jako Mónica


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lizzie
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 31 Lip 2007
Posty: 25634
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:54:36 10-11-07    Temat postu:

znam ją z Po prostu miłość i nienawidzę jej bohaterki
nie pamiętam jej ze Zbuntowanego Anioła, ona chyba nie miała tam jakiejś większej roli
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:27:54 10-11-07    Temat postu:

Teraz mozemy ja ogladac w Amarte Asi
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Isabela
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 09 Lip 2007
Posty: 65396
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:39:07 17-01-08    Temat postu:

A to ona, bo nie wiedziałam, że to ona jest tą Lucrecią z Amarte asi. Nie pamiętam jej w Zbuntowanym Aniele, ale średnio mi się podoba.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:41:05 17-01-08    Temat postu:

W Manueli fajnie grała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146349
Przeczytał: 686 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:22:20 07-02-08    Temat postu:

Fajna aktorka

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:44:26 07-02-08    Temat postu:

Kojarzę jej postać z Muneca brava..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146349
Przeczytał: 686 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:51:09 17-06-08    Temat postu:

Jest dobrą aktorka

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:06:34 11-02-09    Temat postu:

Pamiętam Maritę z telenowel "Manuela " i Zbuntowany Anioł" , dobra aktorka




Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 20:07:19 11-02-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin