Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Marta Aura
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:03:51 14-05-08    Temat postu: Marta Aura

Lupe z Mariny

urodzona 1939



Telewizja

#"Un Día Cualquiera (TV Series) .... Bertha (2016)
#"Hombre tenías que ser" (2013)
# "Kipatla " ... Abuela (2013)
#"La Mujer de Judas ".... Catalina Rojas de Castellanos (2012)
#"Entre el amor y el deseo"..... Elvira (2010)
#"La loba" .... Teresa (2009)
# "Secretos del alma" (2008) TV series .... Regina (2008)
# "Marina" .... Lupe (1 episode, 2006)
# "Los plateados" (2005) TV series .... Augusta
# "El alma herida" (2003) TV series .... Doña Guadalupe
# "La duda" (2002) TV series .... Azucena
# "Golpe bajo" (2000) TV series .... Lupita Carranza (unknown episodes)
#Christina( "El privilegio de amar") .... Josefina 'Chepa' Pérez (23 episodes, 1998-1999)
# "Cuentos para solitarios" .... Silvia (1 episode, 1999)
# El evangelio de las Maravillas (1998)
# La primera noche (1998) .... Mamá del Gordo
# "Chiquititas" (1998) TV series .... Ernestina
# "Una luz en el camino" (1998) TV series .... Chole
# "Gente bien" (1997) TV series (unknown episodes)
#Diabelska miłość( "Pueblo chico, infierno grande" )(1997) TV series
# "Mujer, casos de la vida real" (7 episodes, 1990-1997)
# "La sombra del otro" (1996) TV series
# "Canción de amor" (1996) TV series (unknown episodes)
# "Buscando el paraíso" (1994) TV series (unknown episodes)
# "Televiteatros" (1993) TV series
# "Baila conmigo" (1 episode, 1992)
# "En carne propia" (1991) TV series .... Celia
# "Hora Marcada" .... Mujer de blanco (1 episode, 1990)
# "Cenizas y diamantes" (1990) TV series
# "Dulce desafío" (2 episodes, 1989)
# "Teresa" (1989) TV series .... Teresa's boyfriend's mother
# "Te amo" (1984) TV series
# "El periquillo sarniento" (1981) TV series
# "La madre" (1980) TV series
# "Julia" (1979) TV series
# "Acompáñame" (1978) TV series .... Angustias


Filmy

# Cuatro lunas ... Petra (2014)
# Reencarnación: Una historia de amor .. Estela (2013)
# Cuando despierte (2012)
# Las paredes hablan ... voz - Casa Espíritu (2012)
# Fecha de caducidad ... Milagros (2012)
# El Baile de San Juan (2010) .... Genoveva
# El libro de piedra (2009) .... Soledad
# Arráncame la vida (2008) .... Josefina
# El garabato (2008)
# Mosquita muerta (2007) .... Mamá Sofía
# El milagrito de San Jacinto (2007)
# ...Y solo humo (2007) .... Ana
# Cementerio de papel (2007)
# Si muero lejos de ti (2006)
# El carnaval de Sodoma (2006) .... Caricoña
# Una causa noble (2006) .... Mama Lola
# Música de ambulancia (2006)
# El día menos pensado (2005)
# Peatonal (2004)
# Adán y Eva (Todavía) (2004)
# La luna de Antonio (2003)
# Como Dios manda (2003) .... Madre Superiora
# Zurdo (2003) (as Martha Aura)
# Malos presagios (2002)
# Sin sentido (2002)
# Escrito en el cuerpo de la noche (2001) .... Gaviota
# Y tu mamá también (2001) .... Enriqueta 'Queta' Allende
# ¿Y cómo es ÉL? (2001) .... Julia´s Mother
# Así es la vida (2000) (as Martha Aura)
# Azar (2000)
# Tres minutos en la oscuridad (1996)
# En el aire (1995) .... Madre de Laura
# Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto (1995) .... María Luisa
# La reina de la noche (1994) .... Balmori
# Nicolás (1994)
# Pueblo viejo (1993)
# Ángel de fuego (1992) .... Marta
# Golpe de suerte (1992)
# La insaciable (1992) (as Martha Aura)
# La secta del sargon (1990)
# Recuerdo de domingo (1990)
# Rojo amanecer (1989) .... Neighbor woman
# La envidia (1988)
# Las inocentes (1986)
# Los motivos de Luz (1985) .... Lawyer
# Max Dominio (1981)
# Que viva Tepito! (1981)
# El lugar sin límites (1978) .... Emma, hermana de Pancho
# Los cachorros (1973)
# Landru (1973)
# Cayó de la gloria el diablo (1972)
# El águila descalza (1971) .... Trabajadora factoria
# Alguien nos quiere matar (1970)
# La excursion (1967)


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 22:13:22 11-09-16, w całości zmieniany 7 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:06:33 04-07-08    Temat postu:

Guadalupita


Filmografia :
2006: Marina jako Lupe
2006: Mosquita muerta jako Mamá Sofía
2006: Carnaval de Sodoma, El jako Carico?a
2005: Plateados, Los jako Augusta
2004: Adam i Ewa, dzisiaj (Adán y Eva (Todavía))
2003: Alma herida, El jako Doña Guadalupe
2002-2003: Duda, La jako Azucena
2001: I twoją matkę też (Y Tu Mamá También) jako Enriqueta "Queta" Allende
2000: Así es la vida
2000: Golpe bajo jako Lupita Carranza
1998-1999: Cristina (Privilegio de amar, El) jako Josefina Pérez - Chepa
1998: Luz en el camino, Una jako Chole
1997: Pueblo chico, infierno grande
1997: Gente Bien
1996: Canción de amor
1996: Sombra del otro, La
1995: Po śmierci o nas zapomną (Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto) jako María Luisa
1994: Królowa Nocy (Reina de la noche, La) jako Balmori
1992: Baila conmigo
1989: Dulce desafío
1984: Te amo
1981: Que viva Tepito!
1978: Miejsce bez granic (Lugar sin límites, El) jako Emma
1978: Acompáñame jako Angustias
1973: Cachorros, Los
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:04:20 04-07-08    Temat postu:




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:34:23 04-07-08    Temat postu:

Świetnie zagrała dobroduszną Lupe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:44:56 05-07-08    Temat postu:

Jako Lupe była niezła, i to jej "Mi Chuy"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:50:00 05-07-08    Temat postu:

Jako Lupe była niezła
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Sami
Wstawiony
Wstawiony


Dołączył: 06 Maj 2008
Posty: 4867
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: z lustra Juliany Soler
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:33:31 09-07-08    Temat postu:

Super grała Lupe Chciałabym ją zobaczyć w innych telciach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:00:41 19-10-08    Temat postu:

Nowa fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:26:38 19-02-09    Temat postu:

Lupita



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:16:56 02-03-09    Temat postu:

W El Alma herida



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24944
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 19:21:18 02-03-09    Temat postu:

OMG Co za fryz!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:17:15 02-03-09    Temat postu:

lepszy niż w Marinie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24944
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 20:54:27 02-03-09    Temat postu:

Zdecydowanie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:05:11 02-03-09    Temat postu:

Lupita i jej stały tekst " Mi Chuy ' niezłe to było mniej mnie wkurzało
niż tekst tej babci co sprzątała u Vero, ona jakoś mówiła " Mi nina", a jej
"nina" to psychopatka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153138
Przeczytał: 627 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:25:29 21-07-09    Temat postu:

Lupita



Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 21:26:08 21-07-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin