Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nailea Norvind
Idź do strony 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelincia
King kong
King kong


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 9:57:15 05-04-07    Temat postu: Nailea Norvind

urodziła się 16 lutego 1970 roku
Telewizja

#"La Candidata"... Teresa (2016)
#Włoska narzeczona ("Muchacha italiana viene a casarse ") .... Federica Ángeles (2014)
#"Crónica de Castas".... E;ena (2014)
#"Sr. Ávila" .... María Ávila (13 episodes, 2013)
# Otchłań namiętności ("Abismo de pasion") ........ Begoña De Tovar (2012)
#"Como dice el dicho" .... Sandra (1 episode, 2011)
#"Para Volver a Amar " ... Valeria Andrade (2010)
#"Capadocia"... Diane (2009)
#"Tiempo final" (2009)
#"Hermanos y detectives" (1 episode, 2009)
# Miłosny nokaut ("Un gancho al corazón" .... Regina Bustillo (2 episodes, 2008-2009)
# Nie igraj z aniołem ("Cuidado con el ángel") .... Viviana (68 episodes, 2008)
# "Mujeres asesinas" .... Martha (1 episode, 2008)
# Zbuntowani("Rebelde") .... Marina Carceres Colucci (1 episode, 2004-2005)
# Serce z kamienia ("Mujer de madera" ).... Viviana Palomares (1 episode, 2004)

# Przyjaciółki i rywalki("Amigas y rivales") .... Paula (1 episode, 2001)
# "Diseñador ambos sexos" (2001) TV series (unknown episodes)
# W niewoli uczuć("Abrázame muy fuerte") .... Deborah Falcon / ... (2 episodes, 2000-2001)
# "Mujer, casos de la vida real" (1 episode, 2001)
# "Amor gitano" .... Isa (1 episode, 1999)
# Paloma("Preciosa" ).... Valeria San Roman (1 episode, 1998)
# "Lo blanco y lo negro" (1992) TV series .... Selma Alcazar
# "Cuando llega el amor" (1990) TV series .... Alejandra
# "Quinceañera" (1987) TV series .... Leonor (1987)
# Gaby: A True Story (1987) .... Terry
# "Pobre juventud" (1986) TV series .... Gaby
# "Encadenados" (1986) TV series .... Mariela
# "Cachún cachún ra ra!" (1981) TV series .... Aïda (1985-1987)
# "Guadalupe" (1984) TV series .... Nani
# "Chispita" (1983) TV series

Filmy

#El Incidente .... Sandra (2014)
#Después de Lucía ..... Insurance Representant (2012)
#La otra familia (2011) .... Nina
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paolcia:)
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 18831
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jordanów

PostWysłany: 9:59:33 05-04-07    Temat postu:

Nie kojarze jej. W czym grała?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniu$
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 2180
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:07:57 05-04-07    Temat postu:

nie znam jej..grała w jakiejś telci?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paulineczka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 11440
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Columbia :D

PostWysłany: 10:35:11 05-04-07    Temat postu:

w Przyjaciółkach i rywalkach grała chyba ona była z tym Ernesto ( chłopakiem Nayeli) a zreszą nie wiem. Przynajmniej tak mi sie wydaje
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paulineczka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 11440
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Columbia :D

PostWysłany: 10:37:01 05-04-07    Temat postu:

Znalazłam coś

Filmografia:

2004: Serce z kamienia (Mujer de madera) jako Viviana
2004: Cena marzeń (Rubí) jako Cristina Papalamanda
2001: Przyjaciółki i rywalki (Amigas y Rivales) jako Paula
2001: Diseñador ambos sexos
2000-2001: W niewoli uczuć (Abrázame muy fuerte) jako Deborah Falcón
1999: Amor gitano jako Isa
1998: Paloma (Preciosa) jako Valeria
1990: Cuando llega el amor jako Alejandra
1987: Quinceañera jako Leonor
1984: Guadalupe jako Nani
1983: Chispita jako Sarita
1981: Cachún cachún ra ra! jako Aida

[color=red]Nie pisz posta pod postem, tylko edytuj poprzedni!!
sister[/color]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniu$
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 2180
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:39:35 05-04-07    Temat postu:

ona grała w Cenie marzeń?nie pamiętam jej..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:43:13 05-04-07    Temat postu:

widziałam ją w Przyjaciółkach i rywalkach, w niewoli uczuć, ale w Cenie Marzeń jej nie kojarze
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Marta
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sty 2007
Posty: 10440
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Londyn :)

PostWysłany: 10:45:46 05-04-07    Temat postu:

na pewno nie grała w Cenie Marzeń.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nevisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 10719
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tormenta ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:36:27 05-04-07    Temat postu:

Ja też jej w "Rubi" nie widziałam....
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:02:07 05-04-07    Temat postu:

Lubie ją oglądałam ją w kilku telach, dobrze gra
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Erika_Buenfil
Generał


Dołączył: 15 Lip 2006
Posty: 4534
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:29:16 05-04-07    Temat postu:

pamietam ją z W niewoli uczuc tam super zagrała czarny charakterek no i ostatnio ją widziałam tylko w Sercu z kamienia szkoda ze nie zagrała Cristiny w Rubi byłaby swietna
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 15:18:49 05-04-07    Temat postu:

jako Debora w W niewoli uczuć bardzo mi się podobała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Nevisse
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 22 Lut 2007
Posty: 10719
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Tormenta ;)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:23:32 05-04-07    Temat postu:

Tak jako Debora fajnie wyglądała.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aga;)
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 6168
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: NS city xD

PostWysłany: 19:08:09 05-04-07    Temat postu:

Widziałam ją w paru telach ale nie lubie jej;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aguska
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 12677
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznaaaań;*
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:42:07 05-04-07    Temat postu:

Ja ją kojarzę jako Vivianne z Serce z Kamienia i Paule z Przyjaciółek i Rywalek. Fajna z niej aktorka xP Bardzo dobrze gra x
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 1 z 25

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin