Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Renata Notni
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 61, 62, 63  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maria desamparada
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 05 Gru 2010
Posty: 5636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:02:51 10-09-11    Temat postu:

Mam nadzieje ze Renata Notni zagra jeszcze w wielku telkach,bo nawet mi sie podoba w roli Marisol w AC
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maria desamparada
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 05 Gru 2010
Posty: 5636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:07:41 10-09-11    Temat postu:


ur. 2 stycznia 1995r. w Cuernavace.

Filmografia:
2011 Amorcito corazon ....
2011 "La fuerza del destino " .... Lucía Lomelí (joven)
2009-2010 Morze miłości ("Mar de amor")... Carmita
2008-2009 Miłosny nokaut("Un gancho al corazón") .... Luisa Hernández
2008 "La rosa de Guadalupe" .... Nora
2006-2007 "Código postal" .... Andrea Garza Durán

[img]http://static.wix.com/media/f979815f0098b53e572c612ea1b3ebc7.wix_mp[/img]


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Veroszeq x3
Dyskutant
Dyskutant


Dołączył: 04 Wrz 2011
Posty: 100
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Krk x 3
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:14:54 10-09-11    Temat postu:

Widziałyście ją w LFDD ?

Gra małą rólke . ;//
Ale i tak ma powodzenie .
Kto by jej dał 16 / 17 lateq ?
Jutro dodam jej kilka fotek .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Młoda
King kong
King kong


Dołączył: 20 Mar 2011
Posty: 2831
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:39:24 10-09-11    Temat postu:

O to ta z LFDD Ładniutka jest Mam nadzieję że zrobi karierę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:41:33 10-09-11    Temat postu:



fotki z ekipą telenoweli Morze miłości ("Mar de amor")





Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 22:56:31 10-09-11, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maria desamparada
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 05 Gru 2010
Posty: 5636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:43:08 10-09-11    Temat postu:

Ostatnia fotka sliczna,moje 3 ulubione aktoreczki a Renata piekniejsza
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 74793
Przeczytał: 264 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:21:43 11-09-11    Temat postu:

ślicznie wyszła na tych fotkach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 159364
Przeczytał: 409 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:40:30 13-09-11    Temat postu:

Morze miłości




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 159364
Przeczytał: 409 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:20:19 18-09-11    Temat postu:

Fotki





Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 74793
Przeczytał: 264 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:34:03 18-09-11    Temat postu:

fajne fotki a ostatnia najlepsza z pieskiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MaI
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6951
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Dame oportunidad amor:))
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:59:02 18-09-11    Temat postu:

Miłość i Przeznaczenie


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Młoda
King kong
King kong


Dołączył: 20 Mar 2011
Posty: 2831
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:00:56 19-09-11    Temat postu:

Ładny ma uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lucía Lomelí
Aktywista
Aktywista


Dołączył: 04 Sie 2011
Posty: 340
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/3
Skąd: Budy Augustowskie / Grabów n/P
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 0:35:29 19-09-11    Temat postu:

Czyli co teraz tworzy parę z Juanchem czyli Diegiem Amozurrutia ???
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalia**
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 21 Mar 2009
Posty: 74793
Przeczytał: 264 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:23:44 19-09-11    Temat postu:

Nie wiem ale po fotkach wnioskuje ze tak ale pewnosci na 100 % nie mam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paulina89
Generał
Generał


Dołączył: 08 Lip 2011
Posty: 8802
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:20:33 19-09-11    Temat postu:

Śliczna jest i taka słodziutka!
Lubiłam ją w morzu M.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 5 z 63

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin