Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sofia Reca

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51273
Przeczytał: 272 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:41:10 04-05-14    Temat postu: Sofia Reca

Urodzona : 31.03.1984
Miejsce urodzenia : Lujan, Buenos Aires





Filmografia :

#"Betty en NY " .... Romina (2019)
#"Quién es quién? " .... Renata Sandoval (2015)
# Droga do Miłości ("Camino al amor ") .... Guadalupe 'Lupe' Nieves (2014)
#"Qitapenas " ... Dolores 'Lola' Qitapenas (2013)
#"Atrapados " ... Vicky (2011)
# Kiedy się uśmiechasz ("Cuando me sonreís ") .... Lucía Fernández (2011)
#"Jake & Blake " ... Hope (2009-2010)
#"El refugio (de los sueños) .... Rochi (2006)
#"Paraíso Rock " ... Alma (2005)
#"Los Roldán " ... Delfina (2004)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150871
Przeczytał: 665 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:11:39 04-05-14    Temat postu:

nie kojarzę jej z SMV
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51273
Przeczytał: 272 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:04:00 05-05-14    Temat postu:

ja tez jej nie kojarze, bedzie teraz grała w Camino Al Amor villane
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin