Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Tiare Scanda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shiri
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 877
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódź
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:32:29 16-02-07    Temat postu:

widziałam ją tylko w "gorzkiej zemście", ale tam grała świetnie... si
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:56:19 16-02-07    Temat postu:

hehehe ona nie grała w PDG
Powrót do góry
Zobacz profil autora
shiri
Big Brat
Big Brat


Dołączył: 05 Sty 2007
Posty: 877
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Łódź
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:03:11 16-02-07    Temat postu:

nie w "gorzkiej zemście" tylko "grzesznicy" pomyliło mi się
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:09:08 16-02-07    Temat postu:

kazdemu moze sie zdarzyc...si
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelincia
Idol
Idol


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 21:44:08 16-02-07    Temat postu:









[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mateusz
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 27 Gru 2006
Posty: 22848
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gdańsk

PostWysłany: 7:55:32 17-02-07    Temat postu:

Fajne zdjęcia, si
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:37:41 17-02-07    Temat postu:

jej córeczka ma na imie oriana tak macie moze jej fotki ja mam tlyko dwie ale na kazdej jest odwrócona pleckami





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:23:58 06-04-07    Temat postu:

Nowe Fotki Tiary






urodziła sie 6 stycznia 1974 roku
ma 4 letnia córeczka Oriane
Ma 165 cm wzrostu

filmografia

Radicales libres (2005) Movie .... Chule
"Rebelde" (2004) Telenovela .... Galia
"Amarte es mi pecado" (2004) Telenovela .... Casilda
"Bajo la misma piel" (2003) Telenovela .... Aurora
Una de dos (2002) Movie .... Constitución Gamal
I Love You Baby aka I Love You Baby (2001) Movie .... Marisol
Sin dejar huella aka Leaving No Trace (2000) Movie .... Aurelia
De ida y vuelta aka Back and Forth (2000) Movie .... Soledad
En un claroscuro de la luna (1999) Movie .... Nilda
"Laberintos de pasión" (1999) Telenovela .... Rocío
"Azul" (1996) Telenovela .... Karina
"Culpa, La" (1996) Telenovela .... Isabel
Salón México (1996) Movie .... Beatriz
"Si Dios me quita la vida" (1995) Telenovela .... Rosario
Sin remitente aka Return to Sender (1995) Movie .... Mariana
Callejón de los milagros, El (1995) Movie .... Maru
Tres minutos en la oscuridad (1994) Movie
"Buscando el paraíso" (1993) Telenovela .... Alma
Año perdido, Un aka Lost Year, A (1993) Movie
Murallas de silencio (1992) Movie
"Cadenas de amargura" (1991) Telenovela .... Liliana
Llaves (1991) Movie .... Sandra
"Muchachitas" (1991) Telenovela .... Elena
Miss Amnesia (1991) Movie
"En carne propia" (1990) Telenovela .... Pinguita
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:45:46 06-04-07    Temat postu:

troche przytyła, albo mi się tylko tak wydaje na tych fotkach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:50:43 06-04-07    Temat postu:

ona chyba zawsze taka była
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:52:32 06-04-07    Temat postu:

Ale w Grzeszncy na taką przykosci nie wyglądała
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Klaudusieniczka
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 30 Sie 2006
Posty: 3843
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:55:35 06-04-07    Temat postu:

Super zagrała w Grzesznicy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:04:35 06-04-07    Temat postu:

w aemp jest swietna nie wyobrazam sobie innej aktorki na jej miejsce
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zastina
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 25 Paź 2006
Posty: 12823
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: California ;P
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:19:56 06-04-07    Temat postu:

Ona grała w Grzesznicy??
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:21:41 06-04-07    Temat postu:

tak casilde
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Następny
Strona 2 z 15

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin