Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Veronica Castro
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelincia
Idol
Idol


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 23:14:24 13-02-07    Temat postu: Veronica Castro

Veronica Castro ur 19 października 1952 roku


Telewizja

#"La casa de las flores " ...Virginia (2018)
#" Los Exitosos Perez".... Roberta Santos (2009-2010)
# "Mujeres asesinas" .... Emma (2008)
# "Amor sin maquillaje" (2007)
# "Código postal" .... Beatriz Corona Morales ( 2006)
# Diabelska miłość("Pueblo chico, infierno grande" )(1997) TV series .... Leonarda Ruán
# "¿Qué apostamos?" ( 1995)
# "Valentina" .... Valentina Isabel Montero/Valentina de los Ángeles (1993)
# "Primero izquierda" ( 1992)
# "Mi pequeña Soledad" .... Isadora/Soledad (1980)
# "Rosa salvaje" .... Rosa (1987-1988)
# "Amor prohibido" .... Nora (1986)
# "Felicidad, ¿dónde estás?" .... Karina (1985)
# Yolanda("Yolanda Luján" ).... Yolanda Luján (1984)
# "Cara a cara" .... Laura (1983)
# "Verónica: El rostro del amor " .... Verónica (1982)
#Prawo do narodzin ("El derecho de nacer") .... María Elena (1981)
# "Los ricos también lloran" .... Mariana Villareal (1979)
# "Pasiones encendidas" ... Martha (1978)
# "Mañana será otro día" ... Gabriela (1976)
# "Barata de primavera" .... Karina Labrada (1975)
# "El edificio de enfrente" (1972)
# "Revista musical Nescafe" (1972)
# "El amor tiene cara de mujer" (1971)
# "No creo en los hombres" (1969)
# "En familia con Chabelo" (1968)
# "Operación Ja Ja" (1966)
# "TV Musical Ossart" (1964)

Filmy

# En la oscuridad (2008)
# Dios se lo pague (1990)
# El ausente (1989)
# El niño y el Papa (1987) .... Alicia/Guadalupe
# Algo muy especial de Veronica Castro (1986)
# Chiquita pero picosa (1986) .... Florinda Benitez/Flor
# Nana (1985)
# Johnny Chicano (1981)
# Navajeros (1980) .... Toñi
# Nobleza ranchera (1977)
# Guadalajara es México (1975)
# Acapulco 12-22 (1975)
# La recogida (1974)
# El primer paso... de la mujer (1974)
# Volveré a nacer (1973) .... María
# Novios y amantes (1973)
# Mi mesera (1973)
# Bikinis y rock (1972)
# Un sueño de amor (1972)
# El ausente (1972)
# El arte de engañar (1972) .... Rebeca
# La fuerza inútil (1972)
# Cuando quiero llorar no lloro (1972)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:22:02 13-02-07    Temat postu:

słyszałam o niej,, była 1 pupilkiem alonsa heheh ale nie ogladałam z nia rzadnej teli wiec nie wiem jak gra
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:26:57 13-02-07    Temat postu:

Ja zabardzo jej nie znam, bo to już troche starsza aktorka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ewelincia
Idol
Idol


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 1063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Gliwice

PostWysłany: 23:45:47 13-02-07    Temat postu:

'Prawo do narodzin' (obecnie powtorka leci na TELE 5)
polecam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paolcia:)
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 26 Sie 2006
Posty: 18831
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Jordanów

PostWysłany: 16:32:02 17-02-07    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 12:15:02 30-05-07    Temat postu:

Nie znam jej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
justyna792
Cool
Cool


Dołączył: 27 Lip 2007
Posty: 578
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: łódź/hel
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:01:33 06-08-07    Temat postu:

zam ją.kojarzy mi się Yolanda z jej udziałem.


Veronica Castro (ur. 19 października 1952 r. w Meksyku) - meksykańska aktorka i piosenkarka. Matka piosenkarza Cristiana Castro. Po raz pierwszy pokazała się w magazynie Cabarello w wieku 16 lat. Jej pierwszą telenowelą była Los icos tambien Iloran (Bogaci też płaczą) z 1979r., zagrała tam biedną sierotę. Sukces tej telenoweli zaczął jej karierę, 2 lata później następny sukces El Derecho de Nacer ([[Prawo do narodzin]]). Do telenoweli z 1987 r.(Rosa Salvaje) nagrała piosenkę tytułową. W 1990 r. zagrała rolę w Mi pequena Soledad - 40-letnią kobietę będąca przez 20 laty ofiarą gwałtu i sparaliżowaną na skutek wypadku, mającą dziecko wywodzące się z tego przestępstwa - Soledad. Wydała parę ciekawych płyt muzycznych. Jej syn Cristian też jest piosenkarzem. Była min. prowadzącą meksykańskiej wersji Big Brothera.

Filmografia:
2006 Codigo Postal

2003 Big Brother VIP

1997 Pueblo Chico Infierno Grande

1993 Valentina

1990 Mi Pequeña Soledad

1988 La Tocada

1987 Rosa Salvaje

1987 Amor Prohibido

1986 La Movida

1986 Dios Se lo Pague

1985 Felicita, Dove Sei?

1985 Aquí Esta

1984 Chiquita Pero Picosa

1984 Yolanda Lujan

1984 Mala Noche No

1983 Cara a Cara

1983 Esta Noche se Improvisa

1982 Verónica, el Rostro del Amor

1981 El Derecho de Nacer

1980 Noche a Noche

1979 Los Ricos Tambien Lloran

1978 Pasiones Encendidas

1976 Mañana Sera Otro Dia

1975 Barata de Primavera

1974 Muy Agradecido

1973 El Amor tiene Cara de Mujer

1973 Variedades de Medio Dia

1973 TV Musical

1972 Sabado 72

1972 El Edificio de Enfrente

1972 Wonderlandia

1972 Operación Ja, Ja













Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 10:35:52 20-12-07    Temat postu:

W niczym jej nie oglądałam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:44:50 20-12-07    Temat postu:

ja też i żałuję..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:54:22 20-12-07    Temat postu:

Wiele razy czytałam że nie ma kontaktu ze swoimi wnukami,
no i synem Cristianem Castro ,
Powrót do góry
Zobacz profil autora
EmmaW
Debiutant
Debiutant


Dołączył: 19 Paź 2007
Posty: 26
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 11:01:40 27-01-08    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
casaa
Mocno wstawiony


Dołączył: 07 Sty 2007
Posty: 5744
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: B.A.

PostWysłany: 11:22:50 27-01-08    Temat postu:

ewelincia napisał:
'Prawo do narodzin' (obecnie powtorka leci na TELE 5)
polecam


chetnie bym sobie obejrzała ta tele
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:52:39 27-01-08    Temat postu:

Wydaje mi się, że gdzieś ją widziałam, ale nie wiem gdzie, bo nie oglądałam chyba żadnej telci z nią..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:54:24 08-03-08    Temat postu:

Całkiem ładna jak na swoje lata
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Virginia
Komandos
Komandos


Dołączył: 13 Lis 2007
Posty: 654
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:36:44 08-03-08    Temat postu:

Zawsze myslalam ze ma taka dziwna fryzure i do tego te brwi... Nie podobala mi sie zbytnio.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin