Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Xilena Aycardi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:48:24 10-01-08    Temat postu:

Dokładnie. Z trzech wcieleń Barbary, to w wykonaniu Xileny było najgorsze. Najlepiej Gabriela Vergara, potem Paola Rey.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Isabela
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 09 Lip 2007
Posty: 65411
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:17:18 29-01-08    Temat postu:

Widziałam ją w Kobiecie w lustrze i musze powiedzieć, że nie umiała zagrać Barbary. Z wyglądu też mi się wogóle nie podoba.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152071
Przeczytał: 619 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:57:06 10-04-08    Temat postu:

W El baile de la vida






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Malgo
Cool
Cool


Dołączył: 07 Lip 2007
Posty: 570
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: 13:54:05 11-04-08    Temat postu:

ta aktorke skas kojarze ale nie pamietam skad
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:05:56 11-04-08    Temat postu:

Malgo napisał:
ta aktorke skas kojarze ale nie pamietam skad


a co to znaczy "skas"?
Ja ją z LMEEE znam, jest ładna, ale Barbarę o wiele lepiej grała Paola
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Malgo
Cool
Cool


Dołączył: 07 Lip 2007
Posty: 570
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków

PostWysłany: 15:22:44 11-04-08    Temat postu:

skas to jest skąś tylko bez polskich liter
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lilijka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 18 Lip 2007
Posty: 14259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Neverland
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:39:25 11-04-08    Temat postu:

chyba skądś? dobra, dobra, nie czepiam sie . ; d
a Xilena ma taki fajny uśmiech, i ogólnie niepowtarzalną urodę ; ]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:09:08 11-04-08    Temat postu:

Nie jest wcale taka brzydka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152071
Przeczytał: 619 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:01:35 18-05-08    Temat postu:

Według mnie jej uroda to kwestia gustu,






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152071
Przeczytał: 619 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:38:22 02-11-08    Temat postu:

fotki






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152071
Przeczytał: 619 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:21:25 07-03-09    Temat postu:

filmografia

2009: Sin retorno jako Irene
2007: Tiempo final
2007: Marido a Sueldo jako Linda Kriss de Anaya
2005: Baile de la vida, El
2004: Kobieta w lustrze ( Mujer en el espejo, La) jako Bárbara Montesinos
2004: Amor de mis amores jako Andrea Villamarin
2003: Retratos jako Paulina
2000: Mágica aventura de Óscar, La
2000: Entre amores
2000: Reina de Queens, La jako sofia
1998: Código de pasión
1997: Juanas, Las jako Juana Manny
1996: Ejecutivas, Las
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Katherine.
Mocno wstawiony


Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 5973
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:04:44 07-03-09    Temat postu:

Fuuuu ochydne te fotki;/
mi z urody sie nie podoba
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Shaunee
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 17 Lip 2008
Posty: 11540
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:50:41 08-03-09    Temat postu:

jesli się któreś powtarza to sorki





Ostatnio zmieniony przez Shaunee dnia 14:52:02 08-03-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 24925
Przeczytał: 81 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 17:59:19 08-03-09    Temat postu:

Angelica napisał:
fotki








Tak na Paolę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 152071
Przeczytał: 619 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:15:00 08-03-09    Temat postu:

jest trochę podobna do Paoli, ale Paola jest ładniejsza

Amor de mis amores


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin