Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zully Montero
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163817
Przeczytał: 671 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:24:44 17-08-09    Temat postu:

Niedługo zobaczymy ją w ERDA

gdyby tak jeszcze puścili Amor comprado
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163817
Przeczytał: 671 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:26:53 21-08-09    Temat postu:

fotki

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:18:59 21-08-09    Temat postu:

Powiem krótko : świetna babka

Ostatnio zmieniony przez Liddy dnia 19:19:29 21-08-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:38:14 05-09-09    Temat postu:

Ona jest po prostu genialna

Popatrzcie tylko na jej akcje w "ERDA"

http://www.youtube.com/watch?v=2sDy83YdP7c

http://www.youtube.com/watch?v=mgfD0MoCCSE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=OW-YuzVUFYw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fdx-X9z5J3g&feature=channel_page
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 11:46:14 05-09-09    Temat postu:

Pełna filmografia:

# "Twarz Analiji" ("El rostro de Analía"), 2008 .... Carmen Reyes de Andrade
# "Amor comprado" (2008) .... Gertrudis
# "Wdowa w bieli" ("La viuda de Blanco"), 2006 .... Doña Perfecta Albarracín
# "Full Grown Men" (2006) .... Teya
# "Alborada" (2005) .... Adelaida
# "Prisionera" (2004) .... Rosalía Ríobueno viuda de Moncada
# "Protagonistas de novela 2" (2003) .... Acting Coach
# "Vale todo" (2002) .... Lucrecia Roitmann
# "Estrellita" (2000) .... Ruth
# "Me muero por tí" (1999) .... Margot Hidalgo
# "Cosas del amor" (1998) .... Mercedes Castro-Iglesias de Marticorena
# "María Celina" (1998) .... Isaura Quintero
# "Aguamarina" (1998) .... Doña Augusta Calatrava
# "Señora Tentacion" (1995) .... Marlene
# "Guadalupe" (1994) .... Luisa
# "Marielena" (1994) .... Claudia Sandoval
# "Cape Fear" (1991) .... Graciella
# "Corte tropical" (1990) .... Gloria
# "El magnate" (1990) .... Antonia
# "El súper" (1979) .... Aurelia
# "La noche y el alba" (1958)


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 11:46:36 05-09-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163817
Przeczytał: 671 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:38:38 07-09-09    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163817
Przeczytał: 671 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:36:47 23-09-09    Temat postu:

ERDA

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18:45:26 23-09-09    Temat postu:

Oby już niedługo zaczęła szaleć w "ERDA"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:35:31 25-09-09    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
folle
Motywator
Motywator


Dołączył: 23 Cze 2008
Posty: 206
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:00:33 25-09-09    Temat postu:

nie lubie tej starej baby
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:34:12 26-09-09    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
ROXANA
King kong
King kong


Dołączył: 08 Maj 2009
Posty: 2193
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:05:13 26-09-09    Temat postu:

dobrze gra ale jej nie cierpie strasznie działa mi na nerwy granymi przez siebie postaciami!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163817
Przeczytał: 671 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:22:17 27-09-09    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:01:01 27-09-09    Temat postu:

To z czasów "Wdowy w bieli"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10276
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 17:11:50 02-10-09    Temat postu:





W teatrze z Carlosem Caballero (2003)





Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 17:14:49 02-10-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 4 z 11

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin