Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alejandro Awada
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Wronka
Idol
Idol


Dołączył: 07 Maj 2007
Posty: 1696
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 9:46:47 27-05-07    Temat postu: Alejandro Awada

Alejandro Awada gra Alfredo w Jesteś moim życiem (Sos mi vida).
miejsce urodzenia: Buenos Aires, Argentyna
data urodzenia: 1961-12-07
prawdziwe nazwisko: Fabián Alejandro Awada






Filmografia Alejandro Awedy:

# El borde del tiempo (2011) (post-production)
# Una mujer sucede (2010) (post-production)
# Las voces (2011) (completed) .... Marido Clara
#"Lo que el tiempo nos dejó" (1 episode, 2010)
# Eva y Lola (2010) .... Daniel
# La voz (2010) (voice)
#"Alguien que me quiera" (2010) ... Sandro Vacarezza
# Kluge (2009) (in production)
# "Epitafios 2" (post-production) (1 episode, 2009)
# El borde del tiempo (2009) (post-production)
# Felicitas (2009) .... Carlos Guerrero
# El ratón Pérez 2 (2008) .... Ratón Pérez
# "Los exitosos Pells" .... Roberto Casenave (12 episodes, 2008)
# El traductor (2007)
# "Mujeres de nadie" (2007) TV series .... Juan (unknown episodes)
# Arizona sur (2007)
#Jesteś moim życiem( "Sos mi vida") .... Alfredo Uribe (19 episodes, 2006)
# El ratón Pérez (2006) (voice) .... Ratón Pérez
# Suspiros del corazón (2006)
# El aura (2005) .... Sontag
# El tigre escondido (2005) .... Bernardo
# La suerte está echada (2005)
# "Hombres de honor" (2005) TV series .... Renato De Luca
# Partiendo átomos (2005) .... Científico
# "Sin crédito" (2005) TV mini-series
# Peligrosa obsesión (2004) .... Santoro
# Whisky Romeo Zulu (2004) .... Gonzalo
# Ay Juancito (2004) .... Héctor Cámpora
# El 48 (2004) .... Alfredo
# "Sol negro" (2003) TV mini-series .... Enrique Bustos
# El séptimo arcángel (2003)
# "Los simuladores" .... Moreno (1 episode, 2003)
# El día que me amen (2003) .... Director
# "Tres padres solteros" (2003) TV series
# "Zafando, por ahora" (2003) TV series .... Moyano
# Dibu 3 (2002) .... Profesor Doxon
# Apasionados (2002) .... Mecánico
# Sin intervalo (2002)
# Anillo de humo (2002) (TV)
# Relaciones carnales (2002) (TV)
# "Código negro" (2001) TV mini-series .... Officer Cuevas
# Cabeza de tigre (2001)
# La fuga (2001) .... Tomás Opitti
# Buenos Aires plateada (2000)
# Un amor de Borges (2000)
# Nueve reinas (2000) .... Washington
# El camino (2000) .... Reverendo
# "Tiempofinal" (2000) TV series (unknown episodes)
# Tesoro mío (2000)
# Acrobacias del corazón (2000) .... Rafael
# Pescado crudo (2000)
# "Buenos vecinos" (1999) TV series .... Cátulo Pinillos (unknown episodes)
# El visitante (1999)
# "Drácula" (1999) TV mini-series
# El sueño de los héroes (1997) .... Organillero
# 24 horas (algo está por explotar) (1997)
# Comodines (1997)
# Corazón iluminado (1996)
# "Verdad consecuencia" (1996) TV series .... Felipe
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aguska
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Sie 2006
Posty: 12677
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Poznaaaań;*
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:31:41 27-05-07    Temat postu:

NIe lubię go za role w Sos mi Vida
Powrót do góry
Zobacz profil autora
nadia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 3228
Przeczytał: 35 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:34:33 27-05-07    Temat postu:

A ja go lubię świetny aktor.Fajnie gra Alfreda.Jego postać rozśmiesza mnie dołez
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:10:37 27-05-07    Temat postu:

Ja również go lubie. Można sie z niego nieźle uśmiać!
Powrót do góry
Zobacz profil autora
nadia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 3228
Przeczytał: 35 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:23:49 27-05-07    Temat postu:

strasznie rozbawiło mnie to jak ubrał się na biało i w kapelusz.A Kimberly i Mercedes mówiły,ze nasladuje Johna Travoltę
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:09:04 27-05-07    Temat postu:

Fajnie gra Alfredo w SMV
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aishwarya
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 16454
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: München
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:05:48 06-08-07    Temat postu:

O i Mercedes byli super i bardzo śmieszni.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150726
Przeczytał: 814 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 14:22:04 30-11-07    Temat postu:

W Sos mi vida był świetny, Upite






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150726
Przeczytał: 814 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:08:12 20-06-08    Temat postu:









Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 19271
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:25:10 20-06-08    Temat postu:

SMV ogladałam tylko od czasu do czasu, więc go nie pamietam...

Ale wyglada na sympatycznego
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150726
Przeczytał: 814 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:53:07 22-11-08    Temat postu:

fotki




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150726
Przeczytał: 814 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:21:32 20-03-09    Temat postu:

W Jesteś moim życiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150726
Przeczytał: 814 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:15:44 09-06-09    Temat postu:

Sos mi vida


Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:02:09 09-06-09    Temat postu:

niesety nie widziałam go w zadnej telci, wiec nie oceniam go
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dario
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 30 Gru 2007
Posty: 21037
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Starogard Gdański
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:08:39 09-06-09    Temat postu:

W SMV dobrze grał.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin