Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Alejandro Lopez
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 14415
Przeczytał: 27 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:31:07 09-01-08    Temat postu: Alejandro Lopez

Alejandro López Silva urodził się 24 lipca 1967


Telewizja

#" El Señor de los Cielos " .... El Súper Javi (2015-2018)
#"Corazón valiente" .... Vicente La Madrid (2012)
# Dziedzictwo del Monte ("Los herederos del Monte") .... Esteban Montero (2011)
#"Reto de Mujer" ... El Javi (2010)
#"A corazón abierto " ... Santiago (2010)
#"Salvador de mujeres " ... Walter (2010)
#" Hilos de amor " ... Miguel Ángel Lozano (2010)
#"El capo" .... Eliecer Manchola (2009-2010)
#"Las muñecas de la mafia".... Alejandro (2009)
#"Valentino, el argentino " ... Dr. Correa (2008)
#"Sin retorno " (2008)
#"Sin senos no hay paraíso" .... Agent Becket ( 2008)
#"Pura sangre".... Renato León (2007)
# Miłość i przemoc ("Amor a Palos") .... Jairo Restrepo Moreira (2005)
#"Todos quieren con Marilyn" .... Federico "Kiko" Arbelaez (2004)
#"Sofía dame tiempo" .... Nicolás Pardo (, 2003)
#"La lectora" .... Antonio (2002)
# Samotna, do usług ("Solterita y a la orden") .... Juan Camilo (2001)
#"Juan Joyita quiere ser Caballero" .... Marcelo Villa Caballero (2001)
#"La guerra de las Rosas" .... Sergio (1999)
#"Corazón prohibido".... Leonardo (1998)
#"Padres e hijos" ... Camilo (1998)
#"La madre" ( 1998)


Filmy

# Chapo: el escape del siglo ... Carmona (2016)
# Directo Chapinero (2000)


Ostatnio zmieniony przez edka dnia 11:31:45 09-01-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
edka
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Lis 2007
Posty: 14415
Przeczytał: 27 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z Południa Polski :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:35:43 09-01-08    Temat postu:

Teraz pare zdjec:

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

Takze zapraszam na moj blog
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:56:55 09-01-08    Temat postu:

Ja nie kojarze tego faceta
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 16:21:38 09-01-08    Temat postu:

ja go oglądałam tylko w Amor palos/Miłość i przemoc, partnerował tam Emmie Rabbe
grał tam śmieszną postać ogrodnika


Ostatnio zmieniony przez a_moniak dnia 16:22:21 09-01-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:47:22 06-05-08    Temat postu:








Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:48:50 03-10-08    Temat postu:

Miłość i przemoc








Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:24:17 07-10-08    Temat postu:

W Pura sangre





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:42:32 28-12-08    Temat postu:

Prawdziwe nazwisko: Alejandro Lopez Silva
Data urodzenia: 24.7. 1967 Bogota(Kolumbie)

Telenowele:
Pura Sangre Kolumbia (2008)
Miłość i przemoc (Amor a Palos ) Venezuela (2006)
Sofía Dame Tiempo (Sofie a její láska) Kolumbia (2003)
La Lectora Kolumbia (2002)
Juan Joyita quiere ser Caballero Kolumbia (2001)
La Guerra de las Rosas Kolumbia (1999)
La Madre Kolumbia (1998)




Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:43:51 28-12-08    Temat postu:

Fotki





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 1 temat

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:15:58 12-02-09    Temat postu:

fotki






Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:31:19 13-02-09    Temat postu:

filmografia

2007: Pura sangre jako Renato León
2005: Miłość i przemoc ( Amor a Palos )jako Jairo Restrepo Moreira

2003: Sofía dame tiempo jako Nicolás Pardo
2002: Lectora, La jako Antonio
2001: Samotna, do usług( Solterita y a la orden) jako Juan Camilo
2001: Juan Joyita quiere ser Caballero jako Marcelo Villa Caballero
1999: Guerra de las Rosas, La jako Sergio
1998: Corazón prohibido jako Leonardo
1998: Padres e hijos jako Camilo
1998: La madre
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:13:15 01-03-09    Temat postu:

fotki


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153204
Przeczytał: 621 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:51:57 24-04-12    Temat postu:

Corazón Valiente
Powrót do góry
Zobacz profil autora
madoka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 01 Wrz 2010
Posty: 30685
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:49:23 28-04-12    Temat postu:

W Corazon Valiente prezentuje się naprawdę świetnie





Premios Billboard 2012

Powrót do góry
Zobacz profil autora
madoka
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 01 Wrz 2010
Posty: 30685
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 8:47:09 29-04-12    Temat postu:

Z Aylin na planie CV

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin