Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Carlos Cámara
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:05:35 21-11-08    Temat postu: Carlos Cámara

urodził sie 9 styczeń 1934
zmarł 24 lutego 2016

Jest ojcem Victora Camary i Carlosa Camry Jr

W Polsce znany głównie z roli w Cenie marzeń i Prawdziwej miłości

inne telenowele emitowane u nas z nim to Virginia, La mentira,



Telewizja


#"Hasta que el dinero nos separe".... Lic. Francisco Beltrán (2009)
# "La fea más bella" .... Licenciado (1 episode, 2006)
# "Peregrina" (2005) TV series .... Eliseo (unknown episodes)
# Rubí... La descarada (2004) (TV) .... José Luis Bermúdez
# Cena marzeń("Rubí" ).... Dr. José Luis Bermúdez (1 episode, 2004)
# Prawdziwa miłośc("Amor real") .... Ramón Márquez (1 episode, 2003)
# Virginia("La intrusa" ).... Rodrigo Junquera (1 episode, 2001)
# Kłamstwa i miłość("La mentira") .... José 'Pepe' Diez (1 episode, 1998)

# "Soñadoras" .... Marconi (1 episode, 1998)
# "El alma no tiene color" (1997) TV series .... Humberto Roldán
# "Volver a vivir" (1996) TV series .... Miguel Ángel Bernal
# Oblicza prawdy("Bajo un mismo rostro") (1995) TV series .... Carlos
# "Mágica juventud" (1992) TV series
# "Al filo de la muerte" (1990) TV series .... Luigi (unknown episodes)
# "El extraño Retorno de Diana Salazar" (1988) TV series .... Franz Webber / ... (unknown episodes, 1988-1989)
# "Cuna de lobos" (1986) TV series .... Dr. Gutiérrez (unknown episodes)
# "Maria José, oficios del hogar" (1 episode, 1986)
# "Juana Iris" (1985) TV series
# "Principessa" (1984) TV series .... Máximo
# "La fiera" (1983) TV series
# "Vanessa" (1982) TV series .... Artemio de Saint-Germain
# "Por amor" (1982) TV series
# "Infamia" (1981) TV series .... Inspector Carmona
# "Winnetou le mescalero" (1980) TV series .... Mortimer
# "Espejismo" (1980) TV series .... Roman
# "Los ricos también lloran" (1979) TV series .... Carlos
# "El cielo es para todos" (1979) TV series
# "Viviana" (1978) TV series .... Don Jesus (unknown episodes)
# "El carruaje" (1972) TV series
# "El amor tiene cara de mujer" (1971) TV series .... Alfredo Bustamante
# "Lucia Sombra" (1971) TV series .... Dr. Pablo Orazabal
# "La gata" (1970) TV series .... El Tilico
# "Cadenas de angustia" (1969) TV series
# "Pablo y Alicia" (1969) TV mini-series
# "Hacia la luz" (1961) TV series
# "La otra" (1961) TV series .... Alvaro
# "La rival" (1960) TV series


Filmy

# Sabel Redemption (2009) .... Mikail Tazzer
# Una luz en la oscuridad (1997)
# Gata por liebre (1992)
# La guerra contra las drogas (1990)
# Y tú.. quién eres? (1990)
# Masacre en el río Tula (1985) .... El Che
# La leyenda de Rodrígo (1981)
# La guerra santa (1979) .... Padre Soler
... aka La cristiada (Mexico: subtitle)
# Supervivientes de los Andes (1976)
# Aventuras de un caballo blanco y un niño (1975)
# En busca de un muro (1974) .... Eisenstein
# Conserje en condominio (1974)
# El monasterio de los buitres (1973)
# Una mujer honesta (1972)
# Fallaste corazón (1970)
# Las chicas malas del padre Mendez (1970)


Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 22:41:02 06-09-16, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:42:51 24-11-08    Temat postu:

Tak samo jak synuś Carlos junior grywa tylko czarne charaktery
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:53:22 24-11-08    Temat postu:

Świetny był w Rubi i amor real
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 21:57:42 24-11-08    Temat postu:

Tak W Rubi jako doktor Bermudez wymiatał Nic dziwnego, że gra takie role skoro jego twarz za tym przemawia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:26:08 25-11-08    Temat postu:

W Amor real też wymiatał razem z Harrym Geithnerem i Maya Mishalska byli genialni i knuli jak pozbawić głównego bohatera majątku
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:21:13 25-11-08    Temat postu:

I jak tam skończyli?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:22:01 28-11-08    Temat postu:

Nie pamiętam skleroza nie boli

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Kamil_Televisa
Mocno wstawiony


Dołączył: 01 Lip 2007
Posty: 4321
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 2/3
Skąd: Przeczyca
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:08:05 28-11-08    Temat postu:

On został bodajze postrzelony przez postac Harryeg Geithnera
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:21:01 28-11-08    Temat postu:

A Geithner też tam w końcu zginął Nie wiem jak było w przypadku Mischalskiej

Świetny avik z Buquetem


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 22:30:45 28-11-08, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
BlackFalcon
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 08 Lip 2007
Posty: 23496
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Z pewnej małej budki ;).
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:34:43 02-12-08    Temat postu:

Obrzydliwy nawet prywatnie .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:31:06 22-12-08    Temat postu:



Ale mina

Amor real



Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 19:39:25 22-12-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Arabella
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 03 Sie 2008
Posty: 42200
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:11:12 09-01-09    Temat postu:

Dziś obchodzi 75 urodziny

Pamiętam go z 'Prawdziwej miłości"(Amor real), fajnie grał







Ostatnio zmieniony przez Arabella dnia 15:04:36 05-02-09, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:42:59 09-01-09    Temat postu:

Najlepsze życzenia z tej okazji
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 146675
Przeczytał: 736 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:11:01 11-01-09    Temat postu:

Z Amor real
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MakSs
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 10 Gru 2008
Posty: 2983
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:24:40 14-01-09    Temat postu:

Filmografia:

# "Fea más bella, La" .... Licenciado (1 episode, 2006)
... ou The Prettiest Ugly Girl (International: English title)
- La fea más bella (2006) TV episode .... Licenciado
# "Peregrina" (2005) Seriado de TV .... Eliseo (unknown episodes)
# Rubí... La descarada (2004) (TV) .... José Luis Bermúdez
# "Rubí" .... Dr. José Luis Bermúdez (1 episode, 2004)
- Rubí (2004) TV episode .... Dr. José Luis Bermúdez
# "Amor real" .... Ramón Márquez (1 episode, 2003)
... ou Real Love (International: English title)
- Amor real (2003) TV episode .... Ramón Márquez
# "Intrusa, La" .... Rodrigo Junquera (1 episode, 2001)
- La intrusa (2001) TV episode .... Rodrigo Junquera

# "Mentira, La" .... José 'Pepe' Diez (1 episode, 1998)
... ou A Mentira (Brazil) [pt]
- La mentira (1998) TV episode .... José 'Pepe' Diez
# "Soñadoras" .... Marconi (1 episode, 1998)
- Episode #1.1 (1998) TV episode .... Marconi
# Luz en la oscuridad, Una (1997)
# "Alma no tiene color, El" (1997) Seriado de TV .... Humberto Roldán
... ou A Alma Não Tem Cor (Brazil) [pt]
# "Volver a vivir" (1996) Seriado de TV .... Miguel Ángel Bernal
# "Bajo un mismo rostro" (1995) Seriado de TV .... Carlos
# Gata por liebre (1992)
# "Mágica juventud" (1992) Seriado de TV
# Guerra contra las drogas, La (1990)
# "Al filo de la muerte" (1990) Seriado de TV .... Luigi (unknown episodes)
# Y tú.. quién eres? (1990)

# "Extraño Retorno de Diana Salazar, El" (1988) Seriado de TV .... Luther Henrich/Franz Webber (1988-1989)
# "Cuna de lobos" (1986) Seriado de TV .... Dr. Gutiérrez (unknown episodes)
# "Maria José, oficios del hogar" (1 episode, 1986)
- Episode #1.1 (1986) TV episode
# Masacre en el río Tula (1985)
# "Juana Iris" (1985) Seriado de TV
# "Principessa" (1984) Seriado de TV .... Máximo
# "Fiera, La" (1983) Seriado de TV
# "Vanessa" (1982) Seriado de TV .... Artemio de Saint-Germain
# "Por amor" (1982) Seriado de TV
# Leyenda de Rodrígo, La (1981)
# "Infamia" (1981) Seriado de TV .... Inspector Carmona
# "Winnetou le mescalero" (1980) Seriado de TV .... Mortimer
... ou My Friend Winnetou (Europe: English title)
# "Espejismo" (1980) Seriado de TV .... Roman

# Guerra santa, La (1979) .... Padre Soler
... ou Cristiada, La (Mexico: subtitle)
# "Ricos también lloran, Los" (1979) Seriado de TV .... Carlos
# "Cielo es para todos, El" (1979) Seriado de TV
# "Viviana" (1978) Seriado de TV .... Don Jesus (unknown episodes)
# Supervivientes de los Andes (1976)
... ou Survive! (USA)
# Aventuras de un caballo blanco y un niño (1975)
# En busca de un muro (1974) .... Eisenstein
# Conserje en condominio (1974)
# Monasterio de los buitres, El (1973)
# Mujer honesta, Una (1972)
# "Carruaje, El" (1972) Seriado de TV
# "Amor tiene cara de mujer, El" (1971) Seriado de TV .... Alfredo Bustamante
# "Lucia Sombra" (1971) Seriado de TV .... Dr. Pablo Orazabal
# Fallaste corazón (1970)
# Chicas malas del padre Mendez, Las (1970)
# "Gata, La" (1970) Seriado de TV .... El Tilico

# "Cadenas de angustia" (1969) Seriado de TV
# "Pablo y Alicia" (1969) TV mini-series
# "Hacia la luz" (1961) Seriado de TV
# "Otra, La" (1961) Seriado de TV .... Alvaro
# "Rival, La" (1960) Seriado de TV
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin