Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Carlos Caballero
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:27:42 05-06-08    Temat postu:

Kris napisał:
Ja go lubie po roli w Marinie
Tam zagrał świetnie


Ja uważam tak samo jak ty

Bardzo lubiłam jego postać, była ciekawa i zawsze robiło się ciekawie jak coś knuł
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Liddy
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 10 Lip 2007
Posty: 13299
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:51:04 05-06-08    Temat postu:

Ja go tak średnio lubie..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gislene
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Kwi 2007
Posty: 10850
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:31:08 07-06-08    Temat postu:

Z wyglądu taki średni, ale dobrze zagrał w "Marinie".
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:39:23 07-06-08    Temat postu:




W Prisionerze
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:01:00 09-08-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:02:01 09-08-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:03:00 09-08-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:04:00 09-08-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pysia
Idol
Idol


Dołączył: 20 Cze 2008
Posty: 1456
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:58:08 24-08-08    Temat postu:

ewelincia napisał:
nawet fajny ten piernik


hahaha ale się ubawiłam. No to ile on ma lat?xD
Mi sie nawet podoba, lubie takie charakterystyczne twarze, jest pociągający.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:33:27 18-11-08    Temat postu:

fotki Julia



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:26:16 28-12-08    Temat postu:

fotka
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:58:15 15-03-09    Temat postu:

Zemsta moja miłość



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:12:22 17-03-09    Temat postu:

W Decisiones



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 153503
Przeczytał: 530 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:34:58 14-05-09    Temat postu:

Valeria


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 10 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 19:56:32 02-08-09    Temat postu:

Świetny aktor W "Valerii" knuje razem z Caroliną Tejerą. Super zagrał villana również w "Zemsta moja miłość" jako Macario

Oto jego pełna filmografia:

# "Duelos de pasarelas" (2009) .... Carlos
# "Valeria" (2008/2009) .... Juan Ignacio Riquelme
# "Zemsta moja miłość" ("Olvidarte jamás"), 2006 .... Macario
# "Marina" (2006) .... Julio
# "Decisiones" (2005)
# "María de los Ángeles" (2005) ... Alberto
# "Prisionera" (2004) .... Cobra
# "Vale todo" (2002) .... Mario
# "Periodistas" (1998)
# "El mandado" (1998) .... Pablo
# "La vuelta de El Coyote" (1998) .... Timoteo Lugones
# "Facciamo fiesta" (1997) .... Tour guide


Ostatnio zmieniony przez Greg20 dnia 18:51:06 05-10-09, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 3 z 12

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin