Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dalton Vigh
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:37:43 02-05-08    Temat postu: Dalton Vigh

Dalton Vigh
Pełne nazwisko:Dalton Vigh de Souza Vales.
Ur.10 lipca 1964 r.,Rio de Janeiro,Brazylia.
Był żonaty z aktorką Micaelą Goes(Germana w młodości w "Barwach grzechu") i związany z inną aktorką Barbarą Paz.Ma trzy przyrodnie siostry.
Zanim został aktorem pracował w agencji reklamy.
Międzynarodową sławę zdobył grając Saida,męża Jade(Giovanna Antonelli) w telenoweli"Klon".
Ostatnio prasa plotkowała o jego romansie z aktorką Alinne Moraes(Moa z "Barw grzechu"),z którą grają parę w telenoweli "Duas caras".


Filmografia:

#"Salve Jorge" (2012) TV series .... Carlos
#"As Brasileiras" (1 episode, 2012)
# "Fina estampa" (1 episode, 2011)
#Corpos Celestes (2011) .... Francisco
# "Amor em 4 Atos" (2011) TV series .... Lauro (unknown episodes)
# "Na Forma da Lei" .... Cesar Borges (2 episodes, 2010)
# "S.O.S. Emergência" .... Tiago (1 episode, 2010)
# "Cinquentinha" .... Claus Martinez (8 episodes, 2009)
# "Negócio da China" .... Otávio De La Riva (30 episodes, 2009)
# "Casos e Acasos" .... Manoel (1 episode, 2008)
# Dwie twarze ( "Duas Caras") .... Marconi Ferraço / ... (194 episodes, 2007-2008)
# "O Profeta" .... Clóvis (172 episodes, 2006-2007)
# Mulheres do Brasil (2006) .... Bernardo
# Corpos Celestes (2006) .... Francisco
# Mais Uma Vez Amor (2005) .... Empresário
# "Sob Nova Direção" .... Dr. Maurício (1 episode, 2005)
# "Começar de Novo" .... Johnny (13 episodes, 2005)
# "Malhação" (1995) TV series .... Prof. Oscar (unknown episodes, 2004)
# "A Casa das Sete Mulheres" (2003) TV mini-series .... Luigi Rossetti (2003)
# Vida de Menina (2003) .... Alexandre
# "Os Normais" (1 episode, 2002)
#Klon ("O Clone") .... Said Rachid (1 episode, 2001)
# "Vidas Cruzadas" (2000) TV series .... Lucas
# "Sãos & Salvos!" (1 episode, 2000)
# Z głową w chmurach ("Andando Nas Nuvens") (1999) TV series .... Cícero
# Por Trás do Pano (1999)
# "Pérola Negra" (1998) TV series .... Tomás Álvares Toledo
# "Estrela de Fogo" (1998) TV series .... Fernão
# "Os Ossos do Barão" (1997) TV series .... Luigi
# "Xica da Silva" (1996) TV series .... Frei Inquisidor Expedito
# "Tocaia Grande" (1995) TV series .... Venturinha
# O Porão (1995) .... Filho


Dalton i Marjorie Estiano

Dalton z Alinne Moraes w "Duas caras"


Ostatnio zmieniony przez Merlinamujer dnia 21:31:08 16-05-08, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:49:10 02-05-08    Temat postu:

to on w końcu jest z Aline Moraes ?
nie mogę się doczekać Klona
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:08:06 02-05-08    Temat postu:

a_moniak napisał:
to on w końcu jest z Aline Moraes ?
nie mogę się doczekać Klona

Tak,zaczęli się oficjalnie pokazywać razem.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:02:32 03-05-08    Temat postu:



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:27:53 03-05-08    Temat postu:







Powrót do góry
Zobacz profil autora
Notecreo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 13 Lip 2007
Posty: 24252
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:10:36 03-05-08    Temat postu:

pamietam go troche z Z glwoa w chmurach
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 13:39:36 03-05-08    Temat postu:

Kogo on grał w Z głową w chmurach, bo nie pamiętam ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:18:10 03-05-08    Temat postu:


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:27:31 04-05-08    Temat postu:

Dalton i Giovanna Antonelli w "Klonie".



Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:27:55 09-05-08    Temat postu:

Dalton w "Duas caras"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
iskierka
Idol
Idol


Dołączył: 11 Gru 2007
Posty: 1112
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Salisbury, UK

PostWysłany: 22:09:20 09-05-08    Temat postu:

fajnie wyglada na tych zdjeciach z Duas caras, nie sadzilam ze on taki stary jest 44 lata
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aniucha
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Paź 2005
Posty: 10101
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 10:01:53 10-05-08    Temat postu:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:58:58 12-05-08    Temat postu:



Ostatnio zmieniony przez Merlinamujer dnia 15:06:35 14-05-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150738
Przeczytał: 724 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:40:50 13-05-08    Temat postu:







Powrót do góry
Zobacz profil autora
Merlinamujer
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 28 Lip 2007
Posty: 10286
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 15:21:00 14-05-08    Temat postu:

Dalton w Duas caras







Ostatnio zmieniony przez Merlinamujer dnia 15:21:56 14-05-08, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin